Aktywne Wpisy

ly000 +70
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +236
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@damianooo8: pokazania, że istnieją i są normalnymi ludźmi, żeby ameby nie pluły jadem na sam ich widok, pozdrawiam.
@damianooo8: jak inżynieria ma polegać na zmniejszeniu ilości troglodytów i "rozsądnych konserwatystów" w kolejnych pokoleniach to jestem za
Komentarz usunięty przez moderatora
@Songbird: Nie mogło cię tu zabraknąć co? Jakoś o takich ludziach nie mówią. Też istnieją w społeczeństwie, znacznie bardziej wykluczeni niż homoseksualiści.
źródło: sdsdsds
Pobierz@damianooo8: niepełnosprawnych ktoś obraża ze względu na sam fakt bycia niepełnosprawnym, odmawia im takich samych praw a miejsca parkingowe pod galeriami handlowymi nazywa 'kalekopropagandą'? Nie pokazuje się ich w filmach w ogóle?
Fajny fikołek, ale nie rób więcej xD
chlamydia, syfilis, żółtaczka to norma.
@Songbird: Akurat HIV wśród homoseksualistów jest powszechny. Pewnie dlatego że odbyt nie służy do ruchania.
Komentarz usunięty przez moderatora
Po co w ogóle tyle filmów, seriali i gier o zombie? Czy to nie jest programowanie społeczeństwa? I kto za tym stoi?
Zgodnie z liberalną demokracją, każdy musi sam myśleć i zadbać o siebie indywidualnie, jeżeli uwierzy w "reklamy" to już sam jest sobie winny.
źródło: tenor
PobierzLata mijają, gwóźdź w mózgu części populacji pozostaje.