Aktywne Wpisy
Ernest_ +29

Siemano wykop.pl , czas wrócić na yt , kto oglądał moje streamy z miasta ten wie że przebiłem patocoacha conajmniej kilkukrotnie tym co robiłem na mieście, dziś stream z domu i jak zapełni się cel to na kolejny live ruszam na miasto i pokażę Wam takie dymy jakich nie było nigdy na urzędniczej WIĘC ZAPNIJCIE PASY BO SZYKUJĄ SIĘ DYMY ROKU , to nie żaden clickbait ani reklama, kto widział moje IRL
Trzeba być skrajnym przygłupem, aby nie zauważyć że LGBT jest promowane na siłę. Homoseksualiści stanowią według statystyk 1-2% społeczeństwa, więc nie jest to kwestia poszerzania odbiorców. Jest to ewidentnie proces inżynierii społecznej. Funkcjonowanie korporacji opiera się na pasożytnictwie i wyzysku, więc logika mówi że ich celem nie jest dobro społeczeństwa. A więc jaki jest cel? Tego do końca nie wiem, choć się domyślam.
@damianooo8: pokazania, że istnieją i są normalnymi ludźmi, żeby ameby nie pluły jadem na sam ich widok, pozdrawiam.
@damianooo8: jak inżynieria ma polegać na zmniejszeniu ilości troglodytów i "rozsądnych konserwatystów" w kolejnych pokoleniach to jestem za
Komentarz usunięty przez moderatora
@Songbird: Nie mogło cię tu zabraknąć co? Jakoś o takich ludziach nie mówią. Też istnieją w społeczeństwie, znacznie bardziej wykluczeni niż homoseksualiści.
@damianooo8: niepełnosprawnych ktoś obraża ze względu na sam fakt bycia niepełnosprawnym, odmawia im takich samych praw a miejsca parkingowe pod galeriami handlowymi nazywa 'kalekopropagandą'? Nie pokazuje się ich w filmach w ogóle?
Fajny fikołek, ale nie rób więcej xD
chlamydia, syfilis, żółtaczka to norma.
@Songbird: Akurat HIV wśród homoseksualistów jest powszechny. Pewnie dlatego że odbyt nie służy do ruchania.
"Just under 1.2 million people in the United States acquired HIV as of 2019, according to the Centers for Disease Control and Prevention (CDC)Trusted Source. About 13 percent of them didn’t know.
HIV is more common than average in men who have sex with men (MSM). In 2019, 65 percent of new HIV diagnoses were in gay men, bisexual men, or other MSM, per the CDC."
Komentarz usunięty przez moderatora
Despite declines in the late 1990s and early 2000s, HIV incidence among MSM is now increasing...
The United Nations estimates that 2 to 20% of MSM are infected with HIV, depending on region.[11]
msm- men sex men
France 14.0
Romania 18.2
Netherlands 15.0
Poland 7.2
https://en.m.wikipedia.org/wiki/HIV_and_men_who_have_sex_with_men
Polecam oglądać ze zrozumieniem film np. o Freddym Mercurym, mógłby pożyć dłużej IMHO.
Po co w ogóle tyle filmów, seriali i gier o zombie? Czy to nie jest programowanie społeczeństwa? I kto za tym stoi?
Zgodnie z liberalną demokracją, każdy musi sam myśleć i zadbać o siebie indywidualnie, jeżeli uwierzy w "reklamy" to już sam jest sobie winny.
Lata mijają, gwóźdź w mózgu części populacji pozostaje.
+Edit: nigdy nie popierałem na tym portalu żadnych skrajnych ruchów także stwierdzenie, że dygnal jest bezpodstawne
@moekebe: biorę przykład z OPa. Wielcy konserwatyści walczący z zepsuciem, seks tylko na misjonarza w celu prokreacji, a jak przyjdzie co do czego to ci najwięksi moralizatorzy muszą uciekać po rynnie przed policją z orgii.
@damianooo8 po obejrzeniu ostatniego odcinka #thelastofus:
Zresztą #!$%@? szkoda strzępić ryja, zawsze jest to #!$%@? "nie chodzi o gejów, chodzi o scenariusz zły, chodzi o kulturę..." a tak naprawdę wam chodzi o gejów, dupa was boli jak ich pokazują pomimo tego, że jest to mega dobrze
Czego wy się #!$%@? boicie? Że wam się spodoba jak się dwóch facetów liże na ekranie?
@Songbird: jeśli zaczną stanowić konieczną część każdego serialu, to z pewnością zacznie się kalekopropaganda i fobiowanie
@damianooo8: mimo to dużo prawaków lubi swoim żonom wsadzać w usta/odbyt
@Songbird: Jakby istnieli i byli normalnymi ludźmi, to nie musieliby tego nikomu pokazywać, bo każdy by to sam widział.
@murmurlrl: Czy możecie uzgodnić jakąś wspólną wersję? Bo jeden mówi, że celem propagandy LGBT jest "pokazania, że istnieją i są normalnymi ludźmi", a drugi twierdzi, że ta propaganda nie istnieje. To jak w końcu?
@Songbird: Kto obraża homoseksualistów, poza starymi januszami i sebixami z niepewnością swojej seksualności?
Tak jak pisałem wcześniej. Trzeba być naiwnym, aby wierzyć że korporacje i media na całym świecie poświęcają tak ogromne zasoby treści i propagandy, aby "wesprzeć" 1-2% społeczeństwa
@Songbird: Tak tak. Na Zachodzie też potrzebują przecież pokazywać, że są normalnymi ludźmi pomimo tego, że rządy poszły im na rękę całkowicie. No i przecież wiadomo, że to normalne że seksualność jest dla tych "normalnych ludzi" na pierwszym miejscu.
Sraken pierdaken, nie rżnij głupa.
@damianooo8: Tak samo jak usta. Ale seks oralny i analny jest po prosty przyjemny. Współczuję twojej partnerce. Pewnie tylko na misjonarza i po ciemku ?
@Songbird: ja tam nawet nie widziałem tego serialu, ale czy:
- wielu istotnych bohaterów podczas serialu staje się niepełnosprawnymi?
- czy pokazywani są jako niepełnosprawni na wózku, czy w niezręcznych sytuacjach jak maja problem z codziennymi sytuacjami na które jednak
@damianooo8: a powinni? Uważasz że są wyśmiewani za choroby które ich spotkały? Akurat społeczeństwo dba o to żeby troglodyci którzy używają ich jako odniesienia ich do osób LGBT nie wyśmiewali ich.
@SRzeyamlon: Akurat w tym odcinku jeden z bohaterów choruje, kończy na wózku i decyduje się na samobójstwo żeby odejść ze świata na swoich zasadach a nie w wyniku wyniszczającej choroby więc tak.