Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
Podobny mechanizm można zaobserwować w kryptowalutach, gdzie czasem inwestorzy ładują całe oszczędności w jakąś podróbę bitcoina, która jest scamem, a potem na nią naganiają tutaj na wykopie przez ileś lat, choć jej cena ciągle spada. Kiedy cena spada niemal do zera, usuwają konta i zakładają nowe, bo nie chcą być uważani za naiwniaków.
#thermomix #bitcoin #kryptowaluty #gotowanie #takaprawda
@rudelusterko: wiesz, że w tym zdaniu opisujesz elektryczny parowar za jakieś 150 zł? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to to samo ale za 1/3 ceny
- jakosc ?
@zrobmy_sobie_rewolucje: ile pojemności ma thermomix? Z 3 litry? XD Widziałeś kiedyś gar w restauracji?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie jest lepszy, bo nie jesteś targetem, jak sam przyznałeś
@Martwy_stwor: Dobra, byłem nieprecyzyjny, ale się wytłumaczę:
* Lodówka - 10 tys.
* Zmywarka - 4 tys.
* Kuchenka - 6 tys.
* Robot duży - 4 tys.
* Robot mały - 2 tys.
* Zestaw garnków i patelni - 6 tys.
* Zestaw innych przyborów kuchennych - 5 tys.
I spokojnie Ci się robi te 30-40 tysi. Przy czym jest to wersja "średnia-wyższa", bo naprawdę
@zrobmy_sobie_rewolucje: a ty za ile kupiłeś btc skoro masz konto od tygodnia a brzmisz jakbyś siedział na tagu od kilku
Thermomixa dostałem i mogę powiedzieć, że nie jest wart tych pieniędzy. Fajny bajer ale nie za 6k za pół tej ceny może byłby spoko
Polecam odpowiednik z Aldi za 500 zł, bo tyle to jest warte bez tej piramidy mlm XDD