Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +200
Dorszowy +49
Pamiętam jak zostały wprowadzone niedziele niehandlowe. Pamiętam jak wtedy plułem jadem, bo jak to tak nie móc pójść do Lidla w niedzielę. Pamiętam jak się wkurzałem zawsze widząc sobotnie kolejki.
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny
Jadę sobie rano pociągiem do pracy. Młode łebki chodzą lewo prawo z przedziału do przedziału ale nie zamykając drzwi za sobą. Raz, drugi. Za trzecim razem zwróciłem uwagę, że drzwi to się za sobą zamyka. I bez chwili wahania łebek do mnie startuje z pyskiem. No kurna ręce opadają ją będąc w gimnazjum/liceum w życiu bym nie wystartował z japa do kogoś starszego i cięższego dwkurotnie od siebie do głowy by mi nie przyszło.
#pkp #dziendobry #pracbaza #gorzkiezale
Trzeba było go zapytać, czy chce żebyś mu przypomniał, że nie jest w internecie
Opowiem ci wielką tajemnicę wiary: zawsze tak zachowywały się dzieci i zawsze były łepki co startowały do każdego.
@Tessadija: Nie, nie, nie. Kiedyś dzieciaki zachowywały się jak ludzie, zamykały za sobą drzwi, a starszym i większym w pas się zawsze kłaniały. Tak było. Tru story bro.
@StrongSilentType: Nikogo patusie nie obchodzą twoje gejowskie przygody, tak że zachowaj je dla siebie i ewentualnie dla swoich chłopców.
kiedyś bali się startować z japą bo liczyli się z tym że mogą dostać za to lepe na ryj i nie będzie to nikogo dziwiło. dziś są nietykalni i dlatego czują się bezkarni.