Aktywne Wpisy
damienbudzik +361
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
ElectroNICK +198
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
- brak/zła relacja z ojcem +20
- skończyła studia +10
- chodzi do klubów +20
- nosi makeup +5
- ma tatuaż +3 za każdy
- używa tindera +1 za każdy tydzień od założenia konta
- mieszka w dużym mieście +5 na milion mieszkańców
etc...
W wolnej Polsce takie tajniki blackpill science będą częścią curriculum szkolnego dla klas 4-6.
#blackpill #zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #s--s #przegryw
studia humanistyczne +5
erasmus +20
mulat w znajomych +5
ZDJĘCIE D--Y NA PROFIOLOWYM +15
Zaburzenia osobowości +50
zrobiłem funkcję do wyliczeń ilości zaruchanych kobiet przez wykopka postującego mizoginistyczne teksty na owym portalu:
y = 0 * x
za x wstawiamy ilość mizoginistycznych postów danego wykopka.
wykopek się zesrał bo nie rucha odc 394040330
@Frettka
No właśnie jak to jest, te p0lki dają d--y naokraglo, kolana zdarte, a wykopki jak nie ruchały tak dalej nie ruchają
@FerdynandMagellan: to fakt nawet jako facet to mogę zaliczyć
@Pandillero: podaj dowód naukowy potwierdzający tezę, że KAŻDA ma Instagrama. Ja też mogę powiedzieć, że każdy niebieski ma Instagrama, bo tak i chooy ( ͡° ͜ʖ ͡°)