Aktywne Wpisy
arcx +100
Koszmar kulinarny z dzieciństwa który stał się twoim przysmakiem w dorosłym życiu. Zaczynam. Kasza gryczana :)

kania-19 +123
Ostatnio miałam okazję spełnić moje bardzo stare marzenie - zobaczyć erupcję czynnego wulkanu.
Kiedy tylko dowiedziałam się o serii trzęsień ziemi na Islandii, zaczęłam uważnie śledzić sytuację. Zgodnie z przypuszczeniami, okazało się, że na półwyspie Reykjanes otworzyła się 200 metrowa szczelina plująca lawą. Erupcja rozpoczęła się w poniedziałek 10 lipca około 16:40, a we wtorek już kupowaliśmy bilety na najbliższy możliwy dla nas termin, na niedzielę 16 lipca.
Przed naszym wylotem zamknięto
Kiedy tylko dowiedziałam się o serii trzęsień ziemi na Islandii, zaczęłam uważnie śledzić sytuację. Zgodnie z przypuszczeniami, okazało się, że na półwyspie Reykjanes otworzyła się 200 metrowa szczelina plująca lawą. Erupcja rozpoczęła się w poniedziałek 10 lipca około 16:40, a we wtorek już kupowaliśmy bilety na najbliższy możliwy dla nas termin, na niedzielę 16 lipca.
Przed naszym wylotem zamknięto

Tylko moja różowa jest taka?
Mamy zmywarkę - w końcu.
No i ona to traktuje jakby to była jakiś czarna dziura
- naczyń można #!$%@?ć ile się chce, jak się chce - potem się 1/3 nie domywa
- w przegrodzie na sztućce da talerze, a w przegrodzie na kubki da talerze jak sie jej trafi
- wraz z naczyniami wrzuca do zmywaki tony żarcia, nawet nie strzepuje resztek do kosza. Na talerzu zostało pół gałki ziemniaków? #!$%@? zmywarka to zje
- wrzuca do zmywarki słoiki, pudełka po lodach i nie ściąga z nich foli,papieru itp. Nie wiem co ona myśli, że jak ten papier znika z słoika to on się jakoś magicznie rozpuścił w zmywarce.
I średnio ja raz w miesiącu muszę rozbierać kuchnię do albo odpływ zatkany albo pompa zmywarki.
człowieku jestem #!$%@? właśnie na etapie narzekania na moją bo jej się wydaje że tam krasnoludki osiłek z łasuchem i zgredkiem #!$%@? szlauchem między naczyniami "tu jeszcze psiknij bo majonez nie zszedł!",nosz #!$%@? o co z tymi babami chodzi, tępe to to jak #!$%@?....ᄽὁȍ ̪ őὀᄿ
Bait 3/10 bo odpisalam
ostatnio tak pompa odpływowa zdechła 5dni bez zmywarki zanim nowa przyszła teraz talerze czyste, wcześniej były trochę #!$%@? ale nie aż tak jak twój opis xD
@AdamoEL: chodzi o sposób ułożenia czy po prostu włożenie mleka nie na dolnych drzwiczkach tylko na strodkowej półce?