Aktywne Wpisy
django555 +1

delfin000987 +19
Też macie takie wrażenie, że internet jaki znaliśmy niedługo pójdzie w zapomnienie?
Jest tyle postaci/aktorów/twórców kultury/uniwersów, dla których zwyczajnie nie widzę zastępców w przyszłych latach. Po prostu nie ma już takich charakterystycznych ludzi, którzy mogliby pociągnąć konik.
Sfera pato: uniwersum urzędniczej, rafonix, mlekołak, fame mma, szkolna 17
Sfera oskarków: friz i te całe genzie pociągnie max kilka lat bo friz zrobi się starym ojcem i nie będzie na pewno generował większych liczb
Jest tyle postaci/aktorów/twórców kultury/uniwersów, dla których zwyczajnie nie widzę zastępców w przyszłych latach. Po prostu nie ma już takich charakterystycznych ludzi, którzy mogliby pociągnąć konik.
Sfera pato: uniwersum urzędniczej, rafonix, mlekołak, fame mma, szkolna 17
Sfera oskarków: friz i te całe genzie pociągnie max kilka lat bo friz zrobi się starym ojcem i nie będzie na pewno generował większych liczb
Tylko moja różowa jest taka?
Mamy zmywarkę - w końcu.
No i ona to traktuje jakby to była jakiś czarna dziura
- naczyń można #!$%@?ć ile się chce, jak się chce - potem się 1/3 nie domywa
- w przegrodzie na sztućce da talerze, a w przegrodzie na kubki da talerze jak sie jej trafi
- wraz z naczyniami wrzuca do zmywaki tony żarcia, nawet nie strzepuje resztek do kosza. Na talerzu zostało pół gałki ziemniaków? #!$%@? zmywarka to zje
- wrzuca do zmywarki słoiki, pudełka po lodach i nie ściąga z nich foli,papieru itp. Nie wiem co ona myśli, że jak ten papier znika z słoika to on się jakoś magicznie rozpuścił w zmywarce.
I średnio ja raz w miesiącu muszę rozbierać kuchnię do albo odpływ zatkany albo pompa zmywarki.
Ogarnij ja, jak taka tępa jest. a jak nie to załóż kłódkę na zmywarkę xD
no za mądra to to nie jest
@kodecss: zapomniałeś o kwaśno-trupim smrodzie w kuchni i pomysłach, żeby kupować "wunder baumy" w wersji do zmywarek <facepalm.gif>
jeszcze o tym, że tylko połowa zaschniętych resztek żarcia zapycha odpływ; reszta wtapia się w naczynia prawie na stałe xD
I nie mówię o zmywarce
weź ją oddaj z powrotem do zoo, czy skąd tam ją wziąłeś
Różową wymienić, zmywarki używać zgodnie z przeznaczeniem.
@kodecss: tak
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja niestety najpierw wziąłem żonę a dopiero potem zmywarkę.
I nie wiedziałem w co się pakuję
Tak, tylko twoja. Daj jej instrukcję do przeczytania to może ogarnie jak ze sprzętu korzystać. Inna sprawa - powinna ogarnąć po pierwszym razie jak musiałeś rozbierać kuchnię ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@kodecss:
Dla mnie to terapeutyczna czynnosc upakowac dobrze zmywarke. Nienawidze recznie zmywac naczyn
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Rozmawiałeś z nią o tym? Jeśli tak i nie przynosi to efektów to uciekaj ze związku i tyle, rób taktyczny odwrót i pivot na rimland jakby to BARTOSIAK poedział
Edit: @Vinniczek no i #!$%@? ubiegł mnie....
@kodecss: nie, to chyba standard. Mają jakieś dziury w zwojach czy co... coś im nie styka i to w wielu dziedzinach.
@kodecss: A jest chociaż ładna albo miła?
@kodecss: Ale to akurat powinien wyłapać pierwszy filtr w komorze zmywarki, ten do bieżącego czyszczenia.
Punkt 3 XD
wepchnij jej do mordy to co wyciągniesz z filtra to się nauczy
Komentarz usunięty przez moderatora
btw. mam to samo xD moja różowa układa zmywarkę jak dzban i wszystkim na około opowiada, że nie domywa
może nie aż tak ekstremalnie jak Twoja ale podobnie
Niestety taki jest obraz kobiet które długo mieszkały z rodzicami.
A i jeszcze mi się przypomniało że one tak chyba wszystkie mają bo na spotkaniach towarzyskich dzielą się wiedzą które tabletki domywają lepiej a które nie domywają. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale jak ja ułożę naczynia jak biały człowiek zgodnie z logiką i odstępami bez resztek jedzeni to jakimś cudem domyte są naczynia nawet najtańszymi tabletkami i na najkrótszym programie.