@R187: AHH weź szkoda gadać po pierwsze to już były o tym znaleziska parę Miechów temu jak w Ameryce było to dużym Talking pointem i już wtedy trzeba było wyjaśniać prawacką hołotę.
Po drugie ta idiotyczna plotka rozniosła się do UK, do lokalnej szkoły do której uczęszczałem. Plotka się rozniosła że Furrysy identyfikujące się jako koty srają na podłogę w ramach protestu w którym chcą instalacji kuwet w szkołach. Oczywiście
@R187: przykre jest to że to co dzieje się w mojej byłej szkole najprawdopodobniej jest zwykłym gnebieniem. Ktoś faktycznie zesrał się na podłogę w damskiej i wina oczywiście poszła na te "dziwne dzieciaki" które nie wiem czy faktycznie są furrysami czy nie. Jak to w szkole poszła plotka i oczywiście każdy przyjął ja bezkrytycznie, a teraz do zabawy dołączyli się jeszcze rodzice.
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
@R187: ale taguj #takaprawda
#pdk
źródło: Screenshot_20230127_185147_Brave
PobierzPo drugie ta idiotyczna plotka rozniosła się do UK, do lokalnej szkoły do której uczęszczałem. Plotka się rozniosła że Furrysy identyfikujące się jako koty srają na podłogę w ramach protestu w którym chcą instalacji kuwet w szkołach. Oczywiście