Wpis z mikrobloga

@szynszyla2018: to dlatego że tego seksu nie mają. Nie mają, ale prawdopodobnie też nie mają sytuacji aby doszło do seksu. Ty możesz mowic ze, mało jest fajnych facetów, ale gdybys chciała, to bys znalazła bardzo szybko, przegrywy natomiast nawet jesli chcą, to nic z tego. Ciebie to dziwi, bo jesteś wyżej w drabinie malsowa, najadłaś się, więc teraz masz potrzeby intelektualne.
hm ja nie przegryw, ale bez seksu dość ciężko mi żyć, a bez partnerki daję sobie radę. Jestem samotnikiem z natury, dość niezależnym.

@evilman_: no ale musisz łazić na divy czy coś
A niektóre laski które znam to całe życie nie szły na usługi ani onsy
@szynszyla2018: chyba na tym polega przegryw

Jako osoba niezalezna obserwowalem normikow i przegrywy. I ogolnie wnioski sa proste, jest to ten sam typ czlowieka, tylko z roznych przyczyn (wyglad, kasa, czasem trzeba bylo miec kogos do posmiania sie, do dreczenia, wgl dreczenie przegrywoe jest smieszne bo najczesciej dreczyli jakies niepelnosprawne dzieciaki, to mnie zawsze smieszylo w normiakch, ze pokazuja swoja sile na najgorszych. Co nie moga sie nawet postawic) jedni maja
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Kreek: Bo nie mogą znaleźć nikogo sensownego do związku i na tym polega przegryw. To takie trudne do zrozumienia? Co Ty myślisz że chady co mają w nosie związki bo mogą przebierać (ale do czasu aż się nie zestarzeją) to jest właściwa partia na męża? Za to mniej atrakcyjni chcieliby związków, to są odrzucani albo giną w tłumie innych podobnych sobie a i tak nie mają szans z chadami. Problem jest
bez picia i oddychania umrzesz, bez seksu nie

@Invisiblinio: Ale będzie miało negatywny wpływ na zdrowie. Nie wiem, nadciśnienie dla przykładu. Stąd mechanizmy zastępcze jak np. trzepanie kapucyna.
@Kreek: To, ze dla mężczyzn seks jest bardzo ważny i maja duży popęd to nie oznacza, ze kobiety tez. Kobieta jak nie znajdzie odpowiedniego partnera to woli być sama i to jest właśnie ogromna zmiana, która się dokonała w ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat. Kiedyś kobiety obniżały wymagania, teraz tego nie robią. Dlatego tylu mężczyzn jest samotnych, jak kobieta dużo zarabia, jest wykształcona, oczytana i inteligentna to chce mieć takiego partnera. Jeżeli
@szynszyla2018: Po pierwsze dlatego, że to jest dość dobry, jeżeli nie najlepszy miernik tego jak kobieta widzi tego faceta. Dla większość facetów to jest jedyny wskaźnik mówiący o tym, że kobiecie na nich zależy, że czują się z nim dobrze.

Po drugie, w związkach ludzie szukają bliskości i akceptacji. Ponieważ kobiety nie akceptują słabości mężczyzn. Mężczyźni praktycznie nie mogą mówić o swoich problemach. A mówienie o problemach jest podstawą intymności i
Jak nie ma seksu. To mężczyzna nic nie dostaje ze strony kobiety. Po co mu więc związek z nią?

@Dragonan: Na tej samej zasadzie: Skoro facet chce być z kobietą dla seksu, to po co jej związek z nim? Niepotrzebny taki roszczeniowy i fałszywy.
@Dragonan: mm tak ale jak różowy się roztyje i mu się zmarszczki zrobią to potem te same przegrywy piszą żeby rzucić różowego bo już się nie da na niego patrzeć. No to według Twojej teorii wygląd nie powinien być ważny ( tak nie mówimy o chadach a o przegrywach) bo liczy się namiętność i przywiązanie
@szynszyla2018: Seks jest jednym z ważniejszych elementów relacji, bo pociąg seksualny definiuje czy ktoś Ci się podoba czy nie, czy ma super osobowość, ale zostanie tylko przyjacielem.

Seks wpływa na zdrowie psychiczne i fizyczne pozytywnie, daje poczucie bliskości i dowartościuwuje. Będąc osobą atrakcyjną seksualnie, zwłaszcza kobietą, otrzymuje się różne korzyści, ludzie traktują Cię lepiej i pomagają Ci w innych sferach życia. Efekt aureolii, poczytaj.

Ale tak obrzydliwi mężczyźni wszystko sprowadzają do
@Invisiblinio: Wprost można wiele takich rzeczy wywnioskować z tego co napisałem. Po co związek? Wszyscy potrzebują wsparcia i akceptacji. I kobiety właśnie w związku te rzeczy dostają, tylko nie zamierzają tego dawać. To one mogą być sobą przy drugiej osobie. Mówić o swoich problemach. Jeżeli ktoś tu jest roszczeniowy, to właśnie kobiety. To one tego wymagają w związku i zawsze to osiągają, bo tak wygląda przeważająca większość związków. To jest tak