Wpis z mikrobloga

@jozef-dzierzynski: Mnie zachwyciło, że można mieć habilitację jak p. Cenckiewicz, kto by się spodziewał, że on metalu słucha, a na tradycyjne msze chodzi lub doktora jak p. Robert i nie wpisywać sobie tego w nicka na Twitterze. xD

Teraz Pablo zacznie tyradę o lustratorach z IPN, że oni gorsi jak Stasi. Gdzieś to już wcześniej słyszałem, ale pamiętam, to niewyraźnie, bo mówiący strasznie się jąkał i kaszlał. To pewnie przez
  • Odpowiedz
@bkce: Na początku jak obejrzałem kilka odc napierały, to nawet było zabawnie. Potem zrobiło się dziwnie, a teraz zastanawiam się co on wygaduje. Już tego bełkotu nawet nie oglądam. On śmieje się z Bartosiaków, Wolskich, Wojczalów i Zychowiczów a sam jest im do pięt nie dorasta. To po prostu zwykły burak i cham, nikt więcej.
  • Odpowiedz
@bkce: taa, kto to widział nie wpisywać sobie doktoratu do nicku na twitterze, chory człowiek!
A ron jeremy p--------y że GW się z PO nie lubi to jest poziom odklejki którego nie powstydziłby się Gmyz albo Pereira.
  • Odpowiedz
@jariosalieri: Widzę, że doktorek teraz wyzywa zarówno od lewaków i od prawaków. On jest w samym centrum wszechwiedzy, Słońcem prawdy, wokół którego krążą wszystkie inne poglądy.
  • Odpowiedz
@jozef-dzierzynski : @Mjj48003:

On jest po prostu niedemokratycznym liberałem. Czekam aż przeczyta, jak każdy metal w liceum, Biblię Satanistyczną La Vey'a i kiedy stanie w prawdzie stwierdzi: moja wola jest prawem. xD

A z wpisywaniem tytułów, jest taka postać docenta co mi się kojarzy z Pietrasem. Alternatywy 4. Wschodnie wzorce Piotruli. xD
  • Odpowiedz
@bkce: Dostałem powiadomienie - kliknąłem i zamiast od razu mnie przenieść do twojego komentarza musiałem zescrollować w dół xD Czemu mnie chcesz katować tym zepsutym wykopem? xD
  • Odpowiedz
@Mjj48003: Chopie, deploy na produkcję i wdrożenie odróżnia chłopców od mężczyzn. Miękiszonów od Zwyroli, itp. xD

BTW: Tam nie działa wyłączenie powiadomień o piorunach, przez ciebie codziennie czytam ile osób lubi co napisałem i scrolluje dalej. xD
  • Odpowiedz