Aktywne Wpisy
robert5502 +1003
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
JamesJoyce +191
#programowanie #programista15k #sztucznainteligencja #uniaeuropejska
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
Kupiłem kask, Airoh Spark rozmiar M dokładnie. No i jest chyba za ciasny. Siedziałem w nim z pół godziny, żeby go lepiej poczuć. Bez kominiarki w ogóle go nie założę, bo mi się uszy zwijają. Ciężko też wchodzi i schodzi z głowy. I zapięcie trochę się wbija w jabłko Adama. Jak poruszam na boki i góra-doł, to siedzi chyba dobrze, ale jest ucisk spory, no czuję, że to nie jest zbyt komfortowe po prostu. W sklepie przymierzałem L i M, no i L wydawał się być trochę za luźny, natomiast M trochę za ciasny. W takim wypadku powinienem brać większy, czy nie? Wydaje mi się, że to by była męczarnia na dłuższą metę. Pojadę do sklepu i przymierzę obydwa jeszcze raz.
I jeszcze jedno. Zamówiłem z 4ride ze sklepu Allegro. Orientuje się ktoś z was, czy mogę tak zakupiony towar wymienić stacjonarnie w sklepie, czy muszę odesłać?
Szukaj innego producenta.
Gx
W--------a sprawa, będziesz miał frajdę. Co do kasku weź większy. Na mój wielgaśny łeb musieli mi sprowadzić taki duży że go na stanie nie mieli :) A i tak nie zapinam bo czuję dyskomfort