Wpis z mikrobloga

Zacząłem ostatnio sobie pykać i gram w zasadzie 4fun, na kiblu czy to w pracy sobie połowię itp ale mam problem z piekielnymi lochami. Może ktoś mi to wyłumaczy. Jeżeli wejdę do kogoś na loch i go zabiję/zniszczę te 3 posągi to potem mi nikt nie może wejść na loch i mogę go robić+następne poziomy bez żadnym problemów? Jakie polecacie mikstury/food na to żeby kogoś zgnębić w tych lochach? gram z toporem, Kurtka prześladowcy, Kapuza uczonego, Buty skrytobójcy, Peleryna therford. Nie mam eq typowo pod pvp z tego co wiem ale mega przyjemnie się tym gra pod pve. Ktoś by coś zmienił w tym? Gram też z trującą miksutrą i sumem niskoustym. Przydadzą się każde tipy. W ogóle pytanie powinno brzmieć czy w takim eq warto biegać po piekielnych czy teraz meta jest zupełnie inna?

#albiononline #albion
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Prawilny_: Jak pokonasz chłopa albo zabijesz go to wtedy wracasz do swojego lochu albo zostajesz w swoim( zależy czy jesteś najezdźcą czy bronisz się) wtedy możesz na spokojnie dkończyć głównego bosa i mini bosy w zasadzie to możesz cały ten dung wyczyścić, ale tego nie polecam. Po zabiciu tego co chcesz możesz wrócić na powierzchnię albo zamiast szukać drugiego lochu w openworldzie zostajesz i ryzykujesz bo możesz zginąć z całym
CZUOWIEK - @Prawilny_: Jak pokonasz chłopa albo zabijesz go to wtedy wracasz do swoje...

źródło: build

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@CZUOWIEK: Dlaczego nie polecasz czyścić całego dunga? pytam z ciekawości. I gdybyś mógł mi jeszcze napisać co to dokładnie za itemy bo świeżak totalny jestem i jeszcze tak nie rozpoznaje po wyglądzie. Dzięki z góry byku
  • Odpowiedz
@Prawilny_: Bo mało z nich expa, ja bym czyścił tylko minibosy i głównego bosa. A co do ekwipunku to:
podwójne miecze
kurtka najemnika
buty żołnierza
kaptur łowcy
  • Odpowiedz
  • 0
@CZUOWIEK: Już prawie specki wbite na tym secie i kozak mi się gra chociaż jeszcze się muszę sporo gry nauczyć. Powiedz mi, masz jakąś stronę do buildów albo coś w tym stylu? chciałbym sobie pograć jeszcze jakimś healerem albo tankiem i sprawdzić jak to śmiga a kompletnie nie wiem gdzie mogę szukać jakiegoś dobrego buildu
  • Odpowiedz
@Prawilny_: niby oficjalna strona albiona to oferuje, jednakże coś słabo to aktualizują. Na pewno są jakieś strony ale ja zwykle szukam na yt.
A co do tego buildu co wysłalem to zapomniałem ci napisac jakie skile
  • Odpowiedz