Aktywne Wpisy
_atreides +9
To, że na świecie ludzie na wzajem się torturują, gwałcą, rabują i mordują w najmniejszym stopniu nie oznacza, że Bóg nie istnieje albo że jest zły.
#wiara #religia #takaprawda
#wiara #religia #takaprawda
przemek112 +1
Mireczki, od ostatniej wymiany oleju zauważyłem że delikatnie go ubyło. Do tej pory lałem shell 10w40, co polecilibyście wlać nieco bardziej gęstego żeby chociaż trochę spowolnić branie oleju? Auto to Seat Leon 2002r. 1.6 16v + gaz. W żadne remonty silnika raczej nie planuje się bawić, bo wartość tego auta jest już znikoma więc po prostu dopóki jeździ to jeździ.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
tag do obserwowania -> #ruskiestraty
#rosja #wojna #ukraina
@holihopter: już było to milion razy wałkowane że Ukraina nie podaje ukrainskich strat
@Drevnykocur: Najśmieszniejsze są te dane dotyczące zniszczonych samolotów. Autor grafiki bardzo dawno temu wziął złe dane. Gdzie ktoś wyliczył samoloty, helikoptery i duże drony i jako całość podał ok 280 sztuk sprzętu lotniczego. A oni to władowali do infografiki że zniszczono 280 samolotów.
@Koniasz mówisz, że śmieszniejsze od tych zniszczonych Bradleyow których na Ukrainie jeszcze nie ma? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bombastick: Hau Hau
@bombastick: Osiołku na wykop nikt nie wrzuca infografik strony rosyjskiej. A wy ukrofile wrzucacie ukraińskiej wiedząc że są fałszywe xd. I się bulwersujesz jak ktoś je wyśmiewa xd.
@Koniasz: pokaż choć jedna infografikę wrzuconą przeze mnie XD
@Koniasz: morda, kacapski koniu
@thewickerman88: Yhym i za 8 lat zostanę dopiero kacapem
@thewickerman88: Ok spoko. Z tym że kacapem mnie nazwano dopiero po prawie 8 latach na wykopie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@thewickerman88: można widzieć czy to dodałeś po rozpoczęciu wojny czy przed?
@Koniasz: chciałeś coś pozytywnego o Rosji FSB dobrze szkoli ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)