Aktywne Wpisy
karo-inka +4
Hej, nie wiem od czego mam zacząć, chyba zacznę od tego że straciłam pracę w lipcu2022, oczywiście rozumiem że mój facet był z tego powodu zadowolony jednak to nie była do końca moja wina(firma splajtowała) szukałam pracy przez 8 kolejnych miesięcy, od 4 miesięcy zaczęłam pracę oczywiście mniej płatną ale nadal szukam nie zaniechałam poszukiwań, jednak to nie jest takie proste w tych "czasach" ????
Największy problem polega na tym że mój
Największy problem polega na tym że mój

MePix +25
A gdyby tak #!$%@?ć dzienną? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ustawiamy avatary i plusujemy w gorące ze 3 wpisy z tym zdjęciem, niech se poranne cepy dostaną sraczki ze złości, że im się memik nie wczytał
Ustawiamy avatary i plusujemy w gorące ze 3 wpisy z tym zdjęciem, niech se poranne cepy dostaną sraczki ze złości, że im się memik nie wczytał

Chłop ma po karierze na najwyższym poziomie i nigdy już nie ucieknie przed stygmatyzacją.
Parę słów do niektórych „najpoprawniejszych” o „nowoczesnych” poglądach:
Dalej udawajcie, że wszystko gra, a piekło mężczyzn nie istnieje i jest wymysłem inceli / przegrywów / konserwatystów.
Każdego z nas praktycznie każda kobieta może zniszczyć w dowolnym momencie. Żyjemy w systemie, w którym jest przyzwolenie na niszczenie mężczyzn.
#pieklomezczyzn #pilkanozna #premierleague ; dla zasięgu: #blackpill #bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa
A spróbuj to powiedzieć i uzasadnić gdziekolwiek indziej oprócz wykopu to cie kobitki i spermiarze od razu zjedzą
Chory świat
https://www.unddit.com/r/soccer/comments/10atdse/benjamin_mendy_manchester_city_player_found_not/
@AdamKarolczak02137: a no to wszystko gicik. Dziękuje za zapewnienie. Chyba rozmawiam z Pepem Guardiolą.
#!$%@? z tym, że mu 1,5 roku nie płacili, nie trenował i pewnie jest mentalnym wrakiem po stresie przez który przechodzi xd
@fornson23: W zachodnim prawie to znaczy, że jest niewinny, jest domniemanie niewinności.
@ez_4_ence: nie byli w szoku bo to wasze urojenia
Ykhm, w normalnych krajach istnieje domniemanie niewinnosci i to oskarzyciel musi wykazac, ze popelniono czyn zabroniony pod grozba kary. Tak, jestem prawnikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak. Dają tag #pieklomezczyzn na czarną listę i problem nie istnieje, bo gdzie indziej niemalże nie ma tematu.