Aktywne Wpisy
prezi139 +186
Wczoraj pod tagami #programowanie #programista15k widziałem dyskusję kryzysie w branży IT i studiowaniu kierunki lekarskiego, @ByczekRozplodowy rzucił w pierwszym komentarzu "Czas na nowy tag pielęgniarz B2B" a jako, że nim jestem już od kilku lat to chętnie go zacznę xD.
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
Milutki_pieselek +107
Wstydzę się tego, że moja dziewczyna po 9 latach związku zostawiła mnie dla starszego od siebie 10 lat faceta. Było to ok półtora roku temu. Facet inny level niż ja. Własna firma, mieszkanie, samochód z salonu. Zrobił jej dziecko i po urodzeniu ją zostawił i wyrzucił i wróciła do naszej rodzinnej miejscowości. Odezwała się, że chce wszystko naprawić i żałuję tego co zrobiła. Wstyd mi, że rozważam nad daniem jej drugiej szansy.
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #polska #ukraina
@Wraczek: to jest przepiękne XD
@Xing77: doskonale zdają sobie sprawę z konsekwencji, dlatego uważaj na zmanipulowane tego typu ankiety, w tej akurat ankiecie prawdopodobnie popierali obowiązkowe ćwiczenia emeryci i kobiety - tu już masz >50% społeczeństwa. Niech zrobią taką ankietę w śród facetów 18-35 to się zdziwią jak zobaczą wyniki
Kobiet w polskim społeczeństwie jest więcej niż mężczyzn, więc to normalne że taki będzie wynik.
@daretti877: a poza homoerotyzmem to juz ćwiczycie to okopywanie się na jednostce?
A ja juz swoje przezylem. Wroce walczyc gdy bedzie trzeba. Dzieci zostawie w okolicach Beneluxu. Ja bede bronil kraju zeby oni nie musieli Europy. Ot tyle.
Mam tylko nadzieje ze zanim umre ja lub moja dywizja to zabierzemy jeszcze chociaz x2 ze soba.
"Jezeli chcesz pokoju, szykuj sie do wojny." A wiec i musisz byc na nia gotowy