Aktywne Wpisy

MondryPajonk +18
Ktoś wie co się dzieje? Skąd tyle wojska i patrolów policji przy głównej drodze? 20 minut temu był jakiś huk, wszyscy u mnie na osiedlu wyszli, nikt nie wie o co chodzi, policja nie chce z nami gadać, do wojska nie dopuszczają.
#bartoszyce
#bartoszyce

extaza161 +3
Siłowo hajpowany Yamalek wciąż na boisku. Razem z Olmo nic cały mecz nie pokazali.
#mecz
#mecz

#motoryzacja #lpg
źródło: comment_1673328010eFh8n2BccELMGXa6hZkzaZ.jpg
PobierzJa lubię jego treści dotyczące bezpośrednio starych samochodów, trochę poczucie humoru (vide odcinek nakręcony kamerą znalezioną na śmietniku) i że nie muszę oglądać gónwianych reklam. To, że jest bucem mi nie wadzi bo nie mam z trym kontaktu.
A co do komentarzowych poprawiaczy, to Doug mówił niedawno, że będzie kręcił mniej starych samochodów, bo mu pasjonaci modelu nie dają żyć po każdej najmniejszej pomyłce. I nie ma już na
No ciężki temat, nagrywa złomnik stare auta, które interesują głównie fanów lub posiadaczy czyli osoby, które też wiedzą coś o tym aucie xD
kickster nagrywał debilne filmy dla gimbazy i problemu nie miał ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kaaban: xdddddddddd
@sammler
@barteqckz
@farmer111
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1673353247OQKL3QA2UuXTO8Ebm5KFxm.jpg
Pobierz@kaaban: nie wszędzie jest sieć gazowa, ignorancie.
@barteqckz: i p-------ć się z adapterem za każdym razem... dziękuję wolę swój brudny korek :D
źródło: comment_1673363126fzBun0TyIl80w8LzZQg5IF.jpg
Pobierz@Emble: zgrywa się, po prostu nie chce tego robić. Raz ci ktoś pokaże i jesteś w stanie to zrobić, procedura jest mniej więcej tak samo trudna jak umycie talerza pod bieżącą wodą albo otwarcie drzwi zamkniętych na klucz