Wpis z mikrobloga

Ktoś wie co się dzieje? Skąd tyle wojska i patrolów policji przy głównej drodze? 20 minut temu był jakiś huk, wszyscy u mnie na osiedlu wyszli, nikt nie wie o co chodzi, policja nie chce z nami gadać, do wojska nie dopuszczają.

#bartoszyce
  • 117
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MondryPajonk: jestem w Bezledach i też słyszałem, p---------o tak, że ściany mi się w domu zatrzęsły, ciągle jakieś wozy na sygnałach słychać, nie wiem co się dzieje
  • Odpowiedz
  • 4
@WaranKojtyla:

z którego osiedla jesteś mordo? nie ma mnie na miejscu a rodzice zostali i teraz mnie zestresowałeś że coś się dzieje xD takie akcje zawsze byly jak jakiś eszelon jechał tym bardziej po nocy ale ten huk to c--j wie

Odpowiedz

@WaranKojtyla: Mieszkam zaraz obok Ofiar Oświęcimia
  • Odpowiedz
@MondryPajonk: dokładnie, zanim wojna na Ukrainie wybuchła to wywiad USA itp. informował tygodnie wcześniej, musieliby nas chyba zaatakować samymi rakietami żeby mieć element zaskoczenia
  • Odpowiedz
  • 2
dokładnie, zanim wojna na Ukrainie wybuchła to wywiad USA itp. informował tygodnie wcześniej, musieliby nas chyba zaatakować samymi rakietami żeby mieć element zaskoczenia

@phaxi: A to po prostu nie jakieś ćwiczenia?
  • Odpowiedz
  • 2
Myślałem że strzelanie na poligonie było i z gdzieś bliska jesteś ale jak tu k---a ludzie to od wawrzyn do bezład słyszeli to grubego coś się o------o, może myśliwce na patrolu są

@WaranKojtyla: To nie był poligon, moja rodzina mieszka przy poligonie i wiem jak to brzmi, a to tak p---------o z hukiem, że i ja drgnąłem - 150kg chłop.
  • Odpowiedz
@MondryPajonk: ja pierdziele ale te media już sprały umysły niektórym, coś raz jebnie, może to być cokolwiek, a ci już o wojnie xD Brak słów.
Normalnie covidowe czasy i obesranie z każdej strony aż mi się przypomina.
Oczywiscie nie mówie tu o OPie
  • Odpowiedz