Wpis z mikrobloga

Ktos mi jest w stanie wytlumaczyc o co chodzi z tymi lebkami na silowni, ze oni sie zachowuja jak 1 organizm ? Wszędzie chodzą razem, kazdy cwiczy co innego przez co na mojej malej silowni jest zajete przez nich połowę sprzetu. Juz vhuj jakby zajeli maszyny (xD) ale nie wk dzik, Energy 100% naczytaja sie w internetach i zamiast zajac 1 lawke na 6 to zajmuja wszystkie dostepne i machaja po8kg na gryfie tymi szczurzymi witkami. Dra te mordy jeden do drugiego jakby na magazynie wozkiem jezdzili i niw bylisie w stanie porozumiec nornalnie, juz dzisoaj to musialem lba zjsbac bo ni morde darl do ucha. Boze jakbjm byl na cyklu to bym wami rzucal do celu. Rozproszyc sis kurawaaa ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia
X.....1 - Ktos mi jest w stanie wytlumaczyc o co chodzi z tymi lebkami na silowni, ze...

źródło: comment_1673274772QLEG9XKHDY19XKY7CJx5u5.jpg

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XYZ91: Nawet nie wiesz, jak mnie to w-----a. Przychodzę, ławka zajęta, patyczaki robią klatę. Kończę cały trening pull- oni dalej przy ławce stoją i p------ą. Wiem, ćwiczyć może każdy, ale w tym roku sezonowcy są wyjątkowo irytujący przez swoje zachowanie. Przez większość czasu tylko niepotrzebnie miejsce zajmują, zamiast ćwiczyć.
  • Odpowiedz
@XYZ91: czyli tak jak myślałem - ciężkie upośledzenie. No cóż, pozostaje mi pogratulować, że mimo przeciwności losu - potrafisz sam pójść na siłownię i używać internetu!

Z ciekawości, buty masz na rzepy czy matka ci dalej zakłada?
  • Odpowiedz
@XYZ91: nie wiem o co cho, ale jak chodze o 11 w trakcie pracy to te szczury już tam są. Oni nie powinni być na lekcjach do c---a pana? Jak chodzilem do licbazy to byly lekcje sztywniutko ciurkiem, a nie wychodzenie na silownie.
  • Odpowiedz
@XYZ91: byle do lutego.. u mnie dziś chłop poszedł na jakiś Atlas. Patrzy? A tam linki urwane. Coś kombinuję, mija chwila, a chłop siada i robi serie za serią. Odwracamy się z ciekawości jak chłop zerwana linke naprawił, a on po prostu zrobił 4 serie bez linki od ciężaru xD na tych ludzi brak słów
  • Odpowiedz
  • 0
@XYZ91 nie układaj życia ludziom, jedni lubią kuć w stadzie a inni na solo. Kwestii ciężarów nawet nie skomentuję - zajmij się swoim małym siusiaczkiem lepiej...
  • Odpowiedz
@XYZ91: Jak dla mnie to zapłacili za 5 karnetów, to że są w grupie to nikogo interes o ile nie zajmują niepotrzebnie sprzętu (tzn. nie zajmą i np. nie wyjdą do szatni albo pogadać), skoro każdy zapłacił za karnet tyle co ty to z jakiej racji mają się kolejkować? Żeby trening zajal im 20h?
  • Odpowiedz