Wpis z mikrobloga

Wizyta w salonie zweryfikowała plany - Rebelki to nie moja bajka, obawiam się że scrambler Hondy który ma wyjść też. NC750X bliżej - ale to wielkie strasznie. Potrzebuję małego i lekkiego motocykla adwenczer

Jakie są doświadczenia mireczków z Hondą CRF? Mowa o wycieczkach jedno/kilkudniowych, boczne drogi, gorsza asfalty, szutry, czasem przelot ekspresówką. Na pewno wiem że musiałbym zrezygnować z kostki, albo mieć 2 komplety kół, ale tyłek mi nie odpadnie? Postrzegałem CRF jako sprzęt do orania pół a to w sumie taka mała Africa.
#motocykle #honda #crf
j.....y - Wizyta w salonie zweryfikowała plany - Rebelki to nie moja bajka, obawiam s...

źródło: comment_1673266791M77osPJYvo39LEVQgp40bC.jpg

Pobierz
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@erdetmxt: to dobrze jak robią ( ͡° ͜ʖ ͡°) CB500X mierzone, za wysoko środek ciężkości, motocykl dla mnie trudny do ogarnięcia, podobnie jak Africa.
@bocznica: tylko słyszałem że na dłuższej trasie po asfalcie kostka jest męcząca. A ja dobrze wiem czego potrzebuję tylko nie wiem czy jest to na rynku. Kiedyś to samo robiłem na MZ ETZ - asfalt spoko, polna droga spoko, motocykl
  • Odpowiedz
@bocznica: i tak jej założę bo kiedyś marzyłem o supermoto () Ale nie, nie chodzi mi o szosowe. Tylko domyślam się że jest kostka i KOSTKA. Ta pierwsza da radę na asfalcie a druga jest do orki.
  • Odpowiedz