Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tamerlan: nie rozumiem fascynacji tym człowiekiem. Po tym jak na wykopie niektórzy zaczęli go forsować sprawdziłem co tworzy i to trochę taki wujek z wesela tylko, że muslimski. Nie mówi nic odkrywczego, ani mądrego. Nie rozumiem skąd jego popularność.
  • Odpowiedz
@eaiouh: bo to idol tych wszystkich pillów czy jak oni sie tam określają. No i jednak tate jest przegrywem.

Nie mówi nic odkrywczego, ani mądrego.

@Gamtaro2: czasem opowiada truzimy, a czasem mizoginistyczne wysrywy. Szkoda czasu na typa, no ale dla wykopków ktoś, kto namawia ich do wzięcia się za siebie to już geniusz i guru
  • Odpowiedz
@Tamerlan: Bawią mnie wykopki i to bardzo z uwielbieniem Tate xD Ten typ dosłownie pluje w morde krajom postkomunistycznym mówiąc, że nasze systemy sądowe i policyjne sa skorumpowane i po prostu można opłacić żeby mieć spokój dlatego woli je od "krajów 1 świata" ( ͡° ͜ʖ ͡°) No, ale opluwać twój kraj już można jeśli larpujesz chrześcijanina prawaka.
  • Odpowiedz
@Tamerlan: jakiś czas temu miałem wypadek, który spowodował, że byłem zmuszony spędzić dłuższy czas w domu, po wypadku psychika mocno podupadła (wcześniej też nie była w jakimś super stanie) i zaczęły pojawiać się u mnie myśli samobójcze , dodatkowo przez to, że mam teraz widoczne blizny po tym wypadku to izolowałem się od ludzi. moja forma też nie należy do najlepszych.
w okolicach początku wakacji 2022 widziałem pierwsze shorty z topG,
  • Odpowiedz
ale dla wykopków ktoś, kto namawia ich do wzięcia się za siebie to już geniusz i guru

@Tamerlan: jakoś nie widziałem specjalnej fascynacji tym patolem na wykopie, jego grupa odbiorcza jest chyba wiekowo za nisko nawet dla tej społeczności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tamerlan: No a nie?XD Jeżeli okradną ci dom bo nie zamknąłeś drzwi wejściowych to czyja to wina? Jeżeli nocą idziesz sam przez dzielnice o słabej reputacji która jest znana z patologi to ze cie napadną i pobiją to czyja wina? Jeżeli dałeś się oszukać na pieniądze dla jakiegoś scamera to czyja to wina?
  • Odpowiedz