Aktywne Wpisy
nevin +60
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
SEGATASANSHIRO +74
Dzieciątko z lasu, was tak kiedyś ogrzewała jakaś kobieta? #przegryw #bekazlewactwa
przy czym
a umówmy się, drogie #4konserwy Andrzejek zaszalał, mówiąc m.in. że ofiary gwałtu też powinny odpowiadać za gwałt.
Zresztą:
Dodajmy do tego mądrości tate'a; który tłumaczył, iż opuścił UK, bo prawo karne wysp było dla niego za ostre w kwestii gwałtu ( ͡° ͜ʖ ͡°), że kobieta to własność mężczyzny
https://www.irishmirror.ie/showbiz/celebrity-news/andrew-tate-leave-uk-clashes-28157783
Role model normalnie i idol godny naśladowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazprawakow #neuropa #andrewtate #przegryw
@Wygnany_mad42: btw fajny łamany polski ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Tamerlan: to nie tak wbrew pozorom.
Obserwacja wykopków daje przeświadczenie, że to wcale nie namawianie do wzięcia się za siebie jest tym pozytywnym czynnikiem za który jest lubiany. Wręcz przeciwnie - namawianie do wzięcia się za siebie jest źle odbierane.
Tym czynnikiem, który czyni go popularnym, jest mizoginizm oraz
@rathgarek:
To nie ja lecialem w strone zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rathgarek: przypominam, ze mowimy o winie kobiet przy gwalcie. Takie smutne #!$%@? pokazuje, ze lepiej w ogole nie wychodzic z domu, bo przeciez nie wiemy czy na klatce nie czai sie agresywny seba itd.
Wina zawsze lezy po
@Wygnany_mad42: zawsze jest to wina złodzieja/gwalciciela/mordercy itd. Ale rozumiem, ze trudny koncept do pojęcia.
Przynajmniej widzę, ze masz wspanialy mindset, w ktorym przed popelnieniem przestępstwa powstrzymuje cie jedynie brak możliwości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I jasne, widzac agresywnego sebę na ulicy mogę przejść na drugą stronę zawczasu, ale to żaden gwarant, ze mnie nie zaczepi.
Plus: stygmatyzujemy tym ofiary przestepstw, zamiast im pomagac i potępiać przestepstwa. "Po co kupiles tak drogi zegarek
@Wygnany_mad42: w sensie ofiara sama wybiera, ze zgwalci ją kolega/szef/random z ulicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)? I jeszcze to inicjuje? Xd
@Wygnany_mad42: raczej moralności kalego, bo jak widać "byku", chętnie propsujesz przestępców, a przypinasz jakąś winę pokrzywdzonym. Na moje to pewnie juz czujesz pokusę, jak babcia z torebka idzie. W koncu
@Tamerlan: Nie. To prośba o role model dla mężczyzn według ciebie. Dajesz.
@Tamerlan: Daj jeden.