Wpis z mikrobloga

Wykopki płaczą o reedukacji

przy czym

Teachers at a school in south London decided to give a presentation to a group of 14-year-olds after learning that some of the students were expressing opinions they had learned from Tate

a umówmy się, drogie #4konserwy Andrzejek zaszalał, mówiąc m.in. że ofiary gwałtu też powinny odpowiadać za gwałt.

Zresztą:

The discussion however turned into a rape debate, with about ten students claiming that women were to blame for their sexual assaults — a viewpoint promoted by Tate.

Dodajmy do tego mądrości tate'a; który tłumaczył, iż opuścił UK, bo prawo karne wysp było dla niego za ostre w kwestii gwałtu ( ͡° ͜ʖ ͡°), że kobieta to własność mężczyzny

In a since-deleted YouTube video explaining the motivation behind his move, Tate admitted that "40% of the reason" was because of relaxed laws on sexual assault.

He said: “I’m not a rapist, but I like the idea of just being able to do what I want. I like being free."

https://www.irishmirror.ie/showbiz/celebrity-news/andrew-tate-leave-uk-clashes-28157783

Role model normalnie i idol godny naśladowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bekazprawakow #neuropa #andrewtate #przegryw
Pobierz Tamerlan - Wykopki płaczą o reedukacji 

przy czym 

Teachers at a school in south...
źródło: comment_1673265893jiVdBKrUZoxwtn29kvoYcA.jpg
  • 47
Szkoda czasu na typa, no ale dla wykopków ktoś, kto namawia ich do wzięcia się za siebie to już geniusz i guru

@Tamerlan: to nie tak wbrew pozorom.

Obserwacja wykopków daje przeświadczenie, że to wcale nie namawianie do wzięcia się za siebie jest tym pozytywnym czynnikiem za który jest lubiany. Wręcz przeciwnie - namawianie do wzięcia się za siebie jest źle odbierane.
Tym czynnikiem, który czyni go popularnym, jest mizoginizm oraz
@Tamerlan: już lecisz w strone "ZAWSZE" żeby później odbić głupi argument jaki by nie był, tu bardziej chodzi o minimalizację ryzyka. Jeżeli jesteś dużym chłopem masz mniejszą szanse na zaczepienie przez dresa niż jak jesteś mniejszym chłopem, o to się tu rozchodzi.
@Tamerlan: XDDDDDDDDDDD widzę ze build postaci pod łotrzyka dużo zręczności to i fikołki ładne. Teraz taka wymyślona sytuacja: Wychodzę z domu i zostawiam otwarte drzwi na oścież i to nie jest MOJA wina ze tak zrobiłem w związku z czym straciłem wszystkie swoje rzeczy tylko złodzieja XDXD byku miodnie zaśmiane dzięki
: już lecisz w strone "ZAWSZE" żeby później odbić głupi argument

@rathgarek:

To nie ja lecialem w strone zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

bardziej chodzi o minimalizację ryzyka

@rathgarek: przypominam, ze mowimy o winie kobiet przy gwalcie. Takie smutne #!$%@? pokazuje, ze lepiej w ogole nie wychodzic z domu, bo przeciez nie wiemy czy na klatce nie czai sie agresywny seba itd.

Wina zawsze lezy po
@Tamerlan: Czytałem ostatnią wypowiedź :F, a co do winy kobiet przy gwałcie to ja też chciałbym żeby świat był idealny i nie było żadnych gwałcicieli. A co do winy to oczywiście, że się zgadzam, że winny zawsze jest sprawca natomiast no trzeba mu najpierw to udowodnić i potwierdzić winę.
Wychodzę z domu i zostawiam otwarte drzwi na oścież i to nie jest MOJA wina ze tak zrobiłem w związku z czym straciłem wszystkie swoje rzeczy tylko złodzieja XDXD byku miodnie zaśmiane dzięki

@Wygnany_mad42: zawsze jest to wina złodzieja/gwalciciela/mordercy itd. Ale rozumiem, ze trudny koncept do pojęcia.

Przynajmniej widzę, ze masz wspanialy mindset, w ktorym przed popelnieniem przestępstwa powstrzymuje cie jedynie brak możliwości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rathgarek: rozumiem, ale naprawdę musialbym nie wychodzic z domu stosujac takie podejscie, bo nawet gdy bede jezdzil tylko autem nie mam gwarancji czy jakis baran nie uderzy we mnie łamiac wszelkie mozliwe przepisy.

I jasne, widzac agresywnego sebę na ulicy mogę przejść na drugą stronę zawczasu, ale to żaden gwarant, ze mnie nie zaczepi.

Plus: stygmatyzujemy tym ofiary przestepstw, zamiast im pomagac i potępiać przestepstwa. "Po co kupiles tak drogi zegarek
@Tamerlan: byku powstrzymuje mnie kręgosłup moralny, wina leży w tobie bo to TY inicjujesz niebezpieczne sytuacje poczytaj wyżej o tym z zamykaniem drzwi, to ty zainicjowałeś zainteresowanie i wtargnięcie złodzieja do domu bo go nie zamknąłeś, to ty inicjujesz pobicie jak sam w nocy wracasz przez niebezpieczna dzielnice i jasne ci którzy okradli i pobili zrobili źle i należy im się kara ale jakbyś zamknął drzwi to by cie nie okradli
wina leży w tobie bo to TY inicjujesz niebezpieczne sytuacje

@Wygnany_mad42: w sensie ofiara sama wybiera, ze zgwalci ją kolega/szef/random z ulicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)? I jeszcze to inicjuje? Xd

byku powstrzymuje mnie kręgosłup moralny,

@Wygnany_mad42: raczej moralności kalego, bo jak widać "byku", chętnie propsujesz przestępców, a przypinasz jakąś winę pokrzywdzonym. Na moje to pewnie juz czujesz pokusę, jak babcia z torebka idzie. W koncu
czy to komentarz pt. Moze i tejt jest zly, ale kto dzis jest dobry? Ye west np. Tez mowil ze "i looove hitler" bo autostrady i mikrofon ( ͡° ͜ʖ ͡°), a ze gazowal Żydów...

@Tamerlan: Nie. To prośba o role model dla mężczyzn według ciebie. Dajesz.