Aktywne Wpisy

JatuArmy +6

Huptys +12
#kiszak #snakeiter Czekaj, czekaj... Kiszak pisał do Snejka, bo ktoś zrobił śmieszny filmik o poczynaniach wielkiego eksperta od skradanek w MGS3? Kurde, jaki on empatyczny. Dobrze, że on nie zrobił 2137 wyrzygów na swój kanał o tym, że recenzenci się c---a znają, nie umieją grać, za mało spędzają czasu w grach – to pewnie nikogo by nie dotknęło.

Z wymaganej specyfikacji to aby silnik tolerował LPG.
Z tych co na szybko upatrzyłem to Hyundai Sonata IV, Rover 75, Opel Omega i Honda Accord VI.
Jak posiadacie te samochody to z chęcią wysłucham opinii o nich, albo z chęcią wysłucham innych propozycji.
#samochody #motoryzacja #rover #hyundai
Tylko nie bierz wersji z bezposrednim wtryskiem.
Jak szukałem niedawno gruza w podobnym budżecie to zastanawiałem się nad Accordem, mondeo i 406 o którym wspomina ktoś wyżej. Jednak rozum poszedł w odstawkę i wybrałem a6c5. Bo trafiła się znośna sztuka z quattro
Mój brat ma 406, a nie chcę mieć takiego samego samochodu jak on, bo by było trochę nudno ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dlatego raczej będę celował w Accorda.
Rover 75 już wykreślony, dzięki właśnie temu postowi się dowiedziałem, że to zły typ.
Omegi są zajebiste, też da się kupić zwłaszcza do 8k tylko gniją, a po za tym zajebiste autka, a w 2.0 8v niezniszczalne :D