Aktywne Wpisy

wykop +20
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz

#android #smartfon
Oferta: Google Pixel 6a – odblokowany smartfon z systemem Android 5G z aparatem o rozdzielczości 12 megapikseli – Charcoal https://amzn.eu/d/iWp4mKJ
Nawet 6a wygrywa? Bo to okrojona lekko wersja i mniejsza 6 czy 6 pro.
Sam mam 4a i czekam na 7a, ale jeśli '6a' cyka dobre foty to przy cenie 1300zl chyba ten fon wybiorę, a 4a odeśle na gwarancję z baterią bo wiem, że ludzie tak robią.
Tak jak pisałem ,aktualnie mam 4a i dla mnie aparat jest super. Nawet żona mówi, że robi lepsze foty od jej p30 pro.
W 7a ma być dość duży skok jakościowy, ogólnie w pixelach na + jest to , że cykasz foto i nie czekasz