Aktywne Wpisy

dudi-dudi +349
źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Podoba mi sie taka jedna kasjerka z Dino troche grubsza ale ja akceptuje duży rozmiar xd wczoraj spojrzelismy sobie głęboko w oczy i tak wlosy poprawiała... przez noc myslalem jak sie kochamy xD nawet se sklepac nie mogłem bo w delegacji jestem, ludzie to zwierzęta xDDD zagadał bym do niej po robocie gdyby tylko nie te j----e kolejki...

Tylko jeśli to jakieś grosze, to może lepiej odpuścić i złożyć wypowiedzenie przed podwyżką?
Nie wiem jak wyglada sytuacja u Was, ale w moim januszexie budżet na podwyżki zazwyczaj pozwala podnieść pensje zaledwie kilku osobom na raz. Dla Ciebie będzie to 1-3 miesiące dodatkowych szekli, a może
@mmenelica: absolutnie normalna sprawa. Jeśli jesteś kimś potrzebnym firmie to usiądą do negocjacji.
Nawet jak by zgodzili się wyrównać to lepiej zmienić bo tu pewnie już więcej nie dostaniesz albo dopiero za długi czas.
A tam jak na start masz tyle to masz większe szanse na podwyżkę.
Ja poleciłem kumpla w robocie, za polecenie miała być kasa, a przez to, że w międzyczasie dałem wypowiedzenie, to kasę zobaczyłem jak świnia niebo ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mmenelica: Zdaje mi się że tak więcej ugrasz dla tych co zostaną niż nie braniem tej podwyżki
@Michail20: Po rzuceniu wypowiedzenie
@Glikol_Propylenowy zyskasz tyle że nie dostaniesz podwyżki w ogóle xD Nawet na te kilka miesięcy.
Powoli zacznij zabierać swoje rzeczy osobiste z biura.