Aktywne Wpisy
Linnior88 +109
Tęsknię za serialem "moda na sukces " zawsze to ogladalam z babcią jak zyła
drobazdy +13
Tak patrzyłem kilka wpisów na tagu nieruchomości i wkurvia mnie niesamowicie jedna rzecz:
Pisanie że mieszkanie 30-50m2 to kurnik xDDD kvrwa ja całe życie wychowałem się w mieszkaniu 28m2 gdzie mój pokój to bylo około 3mx2.5m i nie narzekałem. Miejsce na 4 szafy, kompa, lóżko i biurko było i jeszcze bylo okolo 1.5m2 na przemieszczanie się wokół. To ze jesteście bucami, słońmi w sklepie z porcelaną, grubasami i typowymi facecikami to już wiem. Ale żeby takiemu ignorantowi takie coś przeszkadzało?
Mój wujek ma dom 120m2 a i tak mieszkają w nim 2 duze rodziny i miejsca jest aż nadto, aż zamierza jeszcze 2 rodziny sprowadzić bo w sumie to mu pusto, nie chce marnować przestrzeni a i mniejsze koszta będą.
80% moich znajomych mieszka z rodzicami w podobnych warunkach
10% mieszka w kawalerce 1mx2m i nie narzeka, 10% mieszka w śmietnikach czy innych ławkach 40cmx80cm i też nie narzekają
Pisanie że mieszkanie 30-50m2 to kurnik xDDD kvrwa ja całe życie wychowałem się w mieszkaniu 28m2 gdzie mój pokój to bylo około 3mx2.5m i nie narzekałem. Miejsce na 4 szafy, kompa, lóżko i biurko było i jeszcze bylo okolo 1.5m2 na przemieszczanie się wokół. To ze jesteście bucami, słońmi w sklepie z porcelaną, grubasami i typowymi facecikami to już wiem. Ale żeby takiemu ignorantowi takie coś przeszkadzało?
Mój wujek ma dom 120m2 a i tak mieszkają w nim 2 duze rodziny i miejsca jest aż nadto, aż zamierza jeszcze 2 rodziny sprowadzić bo w sumie to mu pusto, nie chce marnować przestrzeni a i mniejsze koszta będą.
80% moich znajomych mieszka z rodzicami w podobnych warunkach
10% mieszka w kawalerce 1mx2m i nie narzeka, 10% mieszka w śmietnikach czy innych ławkach 40cmx80cm i też nie narzekają
https://www.wykop.pl/wpis/69819083/nie-wiem-co-trzeba-miec-zamiast-mozgu-zeby-w-xxi-w/
Najlepszy jest ten ich paradoks dotyczący badań naukowych. Ludzie są w stanie uwierzyć we wszystko co jest poparte dowodami i nauką, Z WYJĄTKIEM relacji damsko-męskich.
Przykłady: szczepionki, suplementy diety, ryzyko chorób, skuteczność danych ćwiczeń na siłce - oj tak tak, widać że poparte badaniami, teraz już wiem więcej!
Badania dotyczące relacji damsko-męskich: urojenia, bzdury, fałszerstwo, g---o prawda XD
To się powinno kwalifikować do jakichś zaburzeń poznawczych. Wszędzie twarda nauka, ale jeśli chodzi o związki i kobiety to tylko chłopski rozum i dowody anegdotyczne XD R---------a mnie to. Przecież mój kumpel zakolak 165cm ma dziewczynę, blackpyl obalony incelu!!!!
Gdyby przeciwko tym badaniom i całemu blackpillowi szły jakieś sensowne kontrargumenty i miały jakąkolwiek wartość merytoryczną. Tymczasem argumenty normictwa wyglądają tak:
-urojenia
-bzdury
-kto cię tak skrzywdził?
-pewnie nie ruchasz
A dyskusja z typowym normikiem wygląda tak:
-niezłe urojenia, blackpill to bzdury i g---o prawda
-a dlaczego tak uważasz?
- bo tak (XD)
W dodatku te wszystkie argumenty to jak taka maszyna losująca słowa. Dodając wpis ja już jestem w stanie przewidzieć co normiki napiszą i jaka będzie tego treść, bo zawsze to są te same wysrywy pokroju: tinder to nie rzeczywistość, wyjdź do ludzi, wczoraj widziałem karła quasimodo z modelką 10/10 etc. i podobne anegdoty.
Tego nawet już nie wypada komentować. I tak wygląda właśnie 99% dyskusji z normictwem o blackpillu. Wyłożysz na stół listę badań z najlepszych uniwersytetów świata, poprzez to twardymi danymi i statystykami a normik jak to zwierze wyjdzie na ten stół i na wszystko nasra.
Jeszcze niekiedy trafiają się takie perełki, które twierdzą że te badania są słabe i nieprawdziwe. Tak dokładnie. Badania naukowe przeprowadzane na uniwersytecie w Oxfordzie przez ludzi, których średnia iq jest niewiele mniejsza od twojego wzrostu są słabe i nieprawdziwe.Negowanie blackpillu = bycie płaskoziemcą. Identyczny schemat.
Normictwo tak bardzo i panicznie wypiera blackpill, bo jest to po prostu mechanizm obronny ich umysłu podświadomego, który wypiera wszystko co jest niezgodne z ich wizją świata, aby zachować komfort psychiczny.
A dla wszystkich turbo niedowiarków-fanatyków:
Najprostszą metodą na ujrzenie blackpillu jest założenie konta na tiderze brzydkiego lub nawet przeciętnego gościa (możecie być wy sami) a potem zrobienie tego samego ale ze zdjęciami atrakcyjnego chada 190cm z kwadratową szczęką. Na jednym nie będzie prawie w ogóle matchy, a na drugim nie będziecie się mogli odpędzić od propozycji ruchania. Pamiętajcie - normiki to takie średnio rozgarnięte zwierzaki.
#blackpill #redpill #przegryw #p0lka #bekaznormictwa #zwiazki #tinder #s--s #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow #rozwojosobistyznormikami
a to co piszesz w tym wpisie czyli ze generalnie ludzie (choc moim zdaniem bardziej faceci niz kobiety) leca na wyglad jest chyba oczywiste i nikt normalny nie bedzie tego negowal
@Fekalny_okuratnik: Ty piszesz to na poważnie czy tylko tak robisz sobie jaja? Raz że na Tinderze trzeba wykupić