Aktywne Wpisy
belfegorrrr +530
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +96
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Zastanawiam się nad zakupem PASA DO ĆWICZEŃ BRZUCHA
Czyli coś w stylu tego EMS (elektrostymulacja mięśni).
Co o tym sądzicie?
Ktoś z tego korzysta?
Co warto kupić?
Na co zwrócić uwagę przy zakupie?
Info o mnie:
- nie mam nadwagi
- staram się mieć różne aktywności fizyczne w tygodniu
- nie planuje zrobić sobie tylko tym jednym urządzeniem #brzuchboners
- chce po prostu uzupełnić mój plan treningowy o coś innego co nie wymaga aż takiej atencji i motywacji po mojej stronie.
P.S. Zdjęcie dla Atencji
#ems #sportoweswiry #mikrokoksy #cwiczenia #brzuch #pytanie #pytaniedoeksperta
Komentarz usunięty przez autora
@Turysta10: Sądzę, że to g---o dla leniwych kluch
@Turysta10: Ameby
A tutaj ktoś kto co chyba wie to i owo jak "przypakować" ocenia to "cudo" ( ͡º ͜ʖ͡º)
I jaki budżet trzeba wziąć pod uwagę przy tym zakupie?
@seboxtc: I co z tego że zmusza skoro nie idzie z tym żadne napięcie mechaniczne więc nie inicjuje hipertrofii.
A to działa chyba na tej samej zasadzie.
Na prawdę się na tym nie znam dlatego piszę i proszę o poradę lub linki do odpowiednich artykułów
@Saprofit: OK to w jaki sposób w takim razie działają te wszystkie treningi EMS?
Myślałem, że jest to podobna zasada...