Wpis z mikrobloga

@belfegorrrr: Ale bym się zaśmiał w ryj tej babie. Jedyny problem to że ci uszkodzi w nocy auto ale trzeba zasugerować że jak w tajemniczy sposób twoje auto będzie uskodzone, to następnie w równie tajemniczy sposób będzie uszkodzone jej:)
  • Odpowiedz
@belfegorrrr: Miło, grzecznie, ja bym uszanował. Tradycja rodowa dla parkingu to bardzo ważna rzecz. Ty kolego jeszcze z jajka na jajko przeskakiwałeś, kiedy jej dziad parkował tam swój wóz z końmi. Uszanuj to i parkuj najlepiej na innym osiedlu, albo najlepiej się wyprowadź.

( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 165
@belfegorrrr: @came_a_lot
To niekoniecznie musi być bait, mam we wspólnocie podobnych gagatków, niektórzy chcą wprowadzić wyjeżdżanie z miejsca przynajmniej raz w tygodniu xD ciekawe czy będzie trzeba składać do nich osobny wniosek o urlop dla samochodu.
  • Odpowiedz
niektórzy chcą wprowadzić wyjeżdżanie z miejsca przynajmniej raz w tygodniu xD ciekawe czy będzie trzeba składać do nich osobny wniosek o urlop dla samochodu.

@L24D: Z drugiej strony, u mnie na osiedlu, na zamkniętym parkingu, można spokojnie policzyć ze 3 strupy stojące po c--j wie ile, bo takie parchy właśnie sobie postawiły i trzymają to nie wiadomo po co.
  • Odpowiedz
  • 22
@belfegorrrr: do mnie też kilkanaście lat temu, jak wynajmowałem mieszkanie, kiedyś stary c--j zadzwonił dzwonkiem do mieszkania, że zająłem jego miejsce pod klatką. Że on tam mieszka od kilkudziesięciu lat, a ja tylko wynajmuje. Na początku olałem, ale potem stwierdziłem, że mi jeszcze auto porysuje to przestawiłem.
  • Odpowiedz