@zero_: jak nie chciałbym żeby moderacja banowała sobie wg własnego widzimisię i im mniej się mieszają tym lepiej, tak akurat osoby ewidentnie chore mogliby izolować od wypoku. Dla ich własnego dobra. W ten sposób gość tylko nurza się we własnym szaleństwie i nakręca jeszcze bardziej, pewnie myśli o tym jak to wszyscy są przeciwko niemu i że to spisek :/
Nie wiem, nie widziałam w sklepach nic takiego, pewnie kolejna odklejka.
@Sandrinia: Pracuje w kołchozie na A i tam przewijały się już produkty spożywcze dla ludzi robione z robaków. Teraz nie mogę tego znaleźć, jednak takowe były, grilowane robaki w różnych przyprawach.
@stale_prawo: ktoś zrobił wpis żeby się z ciebie pośmiać, potem przyszedłeś i stwierdziłeś że jest za mało śmiesznie i postanowiłeś jeszcze trochę swoich mądrości dopisać?
@Sandrinia: @zero_: a to nie jest czasem multi śruby @sruba_mcostam (specjalnie nie taguję)? Bo wyglada w zupełności jak ten trol, wszędzie włazi i dosrywa takimi abstrakcjami, że już kilka razy bana załapał xD
źródło: comment_1672560101PJkUbJ8iFzYX4b67pibUpC.jpg
Pobierzwincyj Tate'a
To jakiś foliarz prawaczek, żaden przegryw
@erni13: ?
@zero_: chyba o jakąś kretyńską teorię spiskową że bogaci MARZĄ żebyśmy jedli robaki żeby mogli się poczuć lepsi od nas XD
ahahahaha obczaj to @antycypacja o takich trollach mowilem xD przeciez to widac od razu, ze choroba psychiczna albo troll xd
@erni13: Oczywiście wszyscy są tacy sami. Nornik pls
@Sandrinia: Pracuje w kołchozie na A i tam przewijały się już produkty spożywcze dla ludzi robione z robaków. Teraz nie mogę tego znaleźć, jednak takowe były, grilowane robaki w różnych przyprawach.
taki obraz wasz, wykopki