Aktywne Wpisy

IksdeHeheh +366
#dzikitrener #polskieonuce
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
źródło: 3db1f039-bc52-49af-937a-a648b4370752
Pobierz
cheture +2
jak radzicie sobie z bezsensem życia? (nie piszcie nie radzimy)

Zacznijmy od rodziny: mogę już powiedzieć, że udało się dowieźć chyba największy i najważniejszy projekt mojego życia: budowa domu. Udało się na święta przeprowadzić, sylwester z polsatem też będzie na "nowym" i po 6 latach walki i życia rodzinnego głównie weekendowo, urlopowo w końcu wszyscy jesteśmy razem. Wielki plus, tempo też niezłe - akt notarialny podpisywałem jakoś 28 grudnia 2022 na stan surowy zamknięty. Cieszę się bardzo
- finanse / kariera: Z jednej strony przyfarciłem, bo jak zobaczyłem co się u nas w kraju dzieje to postanowiłem przejść na rozliczanie mojego kontraktu w euro. Proces trochę trwał, trzeba było się poboksować i ponegocjować ale finalnie, 23 lutego 2022 dostałem akceptację warunków. Dzień później putinowska podwyżka ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dzięki pan putin ( ͡° ͜ʖ ͡°). Do tego zmieniłem pracę na taką z której jestem nawet zadowolony i z atmosfery i z warunków. Tu jest w pytę. Co jeszcze? Wypuściłem swój produkt (apka na zegarki #garmin), za który nawet ktoś mi zapłacił! Nawet się dziwię ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo produkt wypuściłem we wczesnej wersji rozwojowej, do tego co sobie wymarzyłem jeszcze kilka ficzerów brakuje ale pierwsze kilkaset zł wpadło więc to na plus. Przede wszystkim to, że ktoś to w ogóle kupił. Chociaż się za serwer zwraca. No i przy okazji nauczyłem się paru nowych technologii.
Z minusów na pewno to, że pod budowę domu wziąłem grubą krechę, glapa tu nie pomaga ale i tak nie narzekam, inni mają znacznie gorzej. W tych warunkach jakie są uważam, że i tak z żoną radzimy sobie świetnie. A no i z wykończeniem przestrzeliliśmy się z kosztami o jakąś połowę - trudno, trzbea będzie odrobić. Nawjważniejsze, że razem.
- Zdrowie: Zredukowałem w końcu wagę z ~98 do ~86kg (187 wzrostu) i zacząłem normalnie wyglądać. Sportu było dużo, dieta w miarę przestrzegana wiec tu uważam, że jest całkiem nieźle. Z minusów - jednak przesadziłem z treningami i mi organizm zaczął powoli siadać - w obu kolanach stwierdzona chondromalacja rzepki, w prawym uszkodzona łąkotka i skierowanie na zabieg. Na rzepkę też były zastrzyki z kwasu hiaronowego - zobaczymy czy i ile to da. Mimo wszystko uważam, że na plus - do zabiegu jestem natawiony pozytywnie, waga zeszła, forma się poprawiła. No i w #tenis bardzo duży progres! Oby tak dalej i "byle zdrowie było" - jednak co prawda to prawda.
Życzę wszystkim, żeby 2023 był co najmniej tak dobry jak u mnie 2022, bo udało się dopiąć na prawdę dużo, w sumie to chyba więcej niż sobie wymarzyłem. Trzeba cisnąć i pchać ten wózek dalej, oby do przodu!
#podsumowanie2022 #rozwojosobisty #rodzina #zdrowie #jestwpyte no i można spokojnie #wygryw zapodać bo mimo problemów cały czas do przodu.
Powodzenia w nowym roku! Redukcja wagi jest mega przydatna dla zdrowia stawów, tez będę nad tym pracował ;)