Wpis z mikrobloga

@fizzly: Ja wiem czy drogie? Kto chcial ten badziew to kupil za 250. Jak dla mnie spoko cena jak za takie markowe gowno ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na prezent w tej cenie tez git, obdarowalem kogos tym i byl zadowolony bo ogolnie ma bzika na punkcie butow. Teraz tez jest wyprzedaz tego po tej wlasnie cenie bo chyba nie schodzilo za 5 stowek che che che!
  • Odpowiedz
@fizzly: Ja wiem czy drogie? Kto chcial ten badziew to kupil za 250. Jak dla mnie spoko cena jak za takie markowe gowno ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na prezent w tej cenie tez git, obdarowalem kogos tym i byl zadowolony bo ogolnie ma bzika na punkcie butow. Teraz tez jest wyprzedaz tego po tej wlasnie cenie bo chyba nie schodzilo za 5 stowek che che che!
  • Odpowiedz
@Kryspin013: W sumie racja, nie bralem tego szczegolu pod uwage... ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale jednak moze mimo to, zacznie sie bojkot ze strony klientow i ogranicza kupowanie lego do totalnego minimum ze wzgledu na ceny i moze cos sie zmieni. Wiesz nawet najwiekszy fan SW czy Marvela widzac ceny oscylujace w granicach kilku tysiecy zastanowi sie sto razy nim cos kupi. Niech ze 100% fanow
  • Odpowiedz