Aktywne Wpisy

#psiarze to podludzie
leży taki bydlak bez kagańca, ludzie muszą go omijać
musiałam czekać 20min na kolejny tramwaj, bo zwyczajnie bałam się wejść
ile
leży taki bydlak bez kagańca, ludzie muszą go omijać
musiałam czekać 20min na kolejny tramwaj, bo zwyczajnie bałam się wejść
ile
źródło: att.1ntQ4F-aWiIjj2x86zPwXhIiPIlVuzYc6ecBDEMrFxM
Pobierz
źródło: temp_file497699614647137214
Pobierz

Mam dzieci, jeszcze bąble, ale nie wyobrażam sobie żeby nie sprawdzić czy moje dziecko dotarło do domu po imprezie. Mimo słów ojca, że słyszał ją na osiedlu.
Według relacji matki Iwona była zwykłą, grzeczną nastolatką. Jednak prawda była inna, delikatnie mówiąc. Być może matka nie mogła nad nią zapanować i miała dość "użerania się z patusiarą"? I jeszcze te szpilki, to mógł być impuls ostateczny, niby sprawa nie mająca znaczenia, ale skoro matka była fryzjerką, czyli nie zarabiała jakichś kokosów, to mogła akurat na te buty wydać mały majątek, Iwona nie spytała czy może je wziąć i matka była wściekła.
Czy taki scenariusz jest możliwy? Co wtedy z ciałem? Kto mógłby pomóc się go pozbyć?
#iwonawieczorek
Ale ona powiedziała, że będzie spać u Adrii, to że ojczym ją słyszał pod blokiem mogło ich dodatkowo uspokoić, że dotarła bezpiecznie do koleżanki.
W wieku Iwony wiele razy nocowałam u znajomych po imprezach, uprzedzałam o tym i nigdy rodzice nie zaczynali mnie
źródło: comment_1672169153JkdnBzoRCSiJKCILdCnnLr.jpg
PobierzMama Madzi miała motyw - nie chciała mieć dziecka, które jej przeszkadzało w życiu, chciała się od niego uwolnić.
Matka Iwony nie miała powodu, żeby chcieć się jej pozbyć, bo Iwona była już
Co do tego kto by się pozbierał, kiedy i jak to moim zdaniem nie można tego ocenić dopóki się