Aktywne Wpisy

staryalkus +254
kupiłem dziś nowy samochód (。◕‿‿◕。) przesiadam się ze starego Fiata Punto do Toyoty Yaris w hybrydzie, rocznik 2018, 54k przebiegu, pierwszy właściciel, serwisowana w ASO. Jeździ jak marzenie. Jaram się jak Rzym za Nerona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota
sonko12 +582
Nowo poznanej dziewczynie zdradziłem swoje miejsce z grzybami i kontakt sie urwał

Ja ENFP ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
#rozowepaski #niebieskiepaski
Najlepiej chyba mi było do tej pory z infp, albo kolejnym intj.
źródło: comment_1672193825Pycs3WJ33Idjq0NXjrYm2p.jpg
Pobierzjuż sprawdzę, ale wychodzi mi logik, ten naukowiec z menzurka a w niej reakcja
źródło: comment_16722218195ovnDcjFNLakGf5Ek7npuq.jpg
PobierzAle ja nie mam żadnych wątpliwości, jest jeden opracowany test, który sprawdzałem, więc nie mam informacji z innych testów, wiem że jestem logikiem i pasuje to do mnie jak mało który opis ponieważ szukam i jestem ciekawy, najpopularniejszy test nie ma napisanego nigdzie tego, a jakbym chciał się zagłębiać w temat to musiałbym poszukac i poanalizowac co średnio mi się chce
Wiesz to nie medycyna żeby można było wyciągnąć logiczne wnioski, to że ktoś coś napisał nie znaczy że jest to święta prawda, coś takiego jak ekstrawertyk z myśleniem introwertycznym nie istnieje, ponieważ nie różnią się w tym sensie, różnią się tylko typem baterii i
Ale to nie mi ma pasować, tylko nauce, a nauce pasują legitne źródła, czyli oryginalne prace naukowe, na których opiera się dany test, bo nie wszystkie strony muszą trzymać się podstawowych założen, zawsze mogą sobie opracować nowe założenia i jeśli im będą pasować to czemu tego nie zmienić, tylko wtedy pasuje napisać pracę
Ale tłumacze ci że ty sama nie wiesz jak jest a mi to tłumaczysz, ja nie staram się udowodnić czy mam rację czy nie, tylko naprowadzić cię na źródło a nie stronki, które nie wiadomo co biorą pod uwagę (chyba że mają bibliografię i zostały przez autora sprawdzone, nie mam pojęcia czy tak robią czy
źródło: comment_1672229603Bu9YPAdbP2SKyo4gk8jw0j.jpg
Pobierz