Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: wystarczy, że masz poniżej 180cm i możesz sobie zacząć kolekcjonować modele samolocików, bo o lasce możesz zapomnieć, a to dopiero 1 wymagana cecha spośród wielu innych. Incelizacja świata zachodnio-azjatyckiego postępuje w tempie niespotykanym w historii świata.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Może nie jest łatwo, ale się da poznać kogoś "na poziomie" czasem na apkach dochodzi świeży kąsek i wtedy imo prościej o normalne kobiety. Poznawaj dalej i nie pakuj się w byle związki, bo szkoda czasu i zdrowia psychicznego, a pojawi się w końcu ktoś dopasowany mniej lub bardziej.
  • Odpowiedz
@Vanset123: @Kryskamatyska: jak ja liczyłem ostatnio, to wyszło mi 180 000 różnicy w samych statystykach liczby ludności. Tylko, że trzeba uwzględnić średnią różnicę wieku w związku - zazwyczaj mężczyzna jest starszy. Po drugie piramida demograficzna jest odwrócona, przez 20 lat liczba urodzeń stale spadała. Przyjmij średnią różnicę wieku w związku 2 lata, to Ci wyjdzie 600-700 tysięcy.
  • Odpowiedz
Przyjmij średnią różnicę wieku w związku 2 lata, to Ci wyjdzie 600-700 tysięcy.

@OstatniRomantyk92: Ale co to ma do rzeczy, jeśli liczysz na długich przedziałach? Poza tym po 40stce już chyba więcej bab jest, nie chciało mi się sprawdzać.

Nie kumam toku myślenia, serio.
  • Odpowiedz