Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +98
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
yahoomlody +131
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

https://www.wykop.pl/link/6958623/polki-powoduja-2-razy-wiecej-wypadkow-po-pijaku-niz-przecietna-europejka/
#eksperyment #bekazniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow #socjologia #genderstudies
źródło: comment_1672066545QOLywZmiSerk1pTG8ub0D9.jpg
Pobierz@Mistrszzz: no tak, ja:) to oba moje znaleziska
ale te same dane są np tu https://autokatalog.pl/blog/2022/badanie-its-kobiety-bezpieczenstwo-wypadki
I ta nienawiść mocno będzie rosnąć, ciekawe co na to kobiety, zaczną coś robić żeby to nie narastało? Ciekawe czy feministki rozumieją do czego doprowadziły
@Stiix: proponuję zacząć chlać tyle ile mężczyźni, wtedy będzie w Polsce nareszcie pokój, amen
@Mistrszzz: Mężczyznom to prawo odbiera znacznie bardziej. Kobieta może jechac do Czech, zaszyć się w Bieszczadach, urodzić i zostawić zlepek komórek dla niedźwiedzia. Mężczyzna nie ma nawet perspektyw na prawo do wymuszenia aborcji niechcianego dziecka.
@7160: tak, tak, mężczyźni zawsze i wszędzie najbardziej poszkodowani i uciemiężeni xD
Tylko wolny rynek ma