Wpis z mikrobloga

Widzę, że pytania o taniego Game Passa się codziennie pojawiają, więc pora przypomnieć o dobrym dealu ( ͡ ͜ʖ ͡)

Na Kinguinie są kody Game Pass Ultimate 1 miesiąc dla nowych i starych kont za ok 4.50 zł i to nie są triale. Bez VPNów. Kody się nie sumują - żeby aktywwać nie można mieć aktywnej subskrypcji GPU (ale zwykły GP i Live Gold już tak - wtedy konwertuje na Ultimate) i trzeba mieć podpiętą płatność na koncie MS.
Można kupić wiele kodów i aktywować co miesiąc, po skończeniu się aktywnej subskrybcji. Kody nie mają terminu ważności

Aktualnie finalna cena z kodem WIN14 to 4.67 pln. Płatność BLIKiem
Można kupić 12 kodów, wbijać co miesiąc i finalnie wyjdzie nam jakieś 50 zł na rok ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#xbox #gamepass #pcmasterrace #gry #promocje
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Apode: @MrPawlo112: Kupiłem dla series S, wpisuje i wyskakuje cos takiego: Zapoznaj się z instrukcjami dostarczonymi razem z kodem. Być może trzeba zrealizować go na innej stronie internetowej lub urządzeniu albo nie masz uprawnienia do realizacji tego kodu. - a nie mam nic włączonego obecnie, dwa miesiące temu skonczyl mi sie game pass
  • Odpowiedz
@Hur4ggan: kolega miał identycznie. Wejdź w historię subskrybcji i zobacz do kiedy jest. To samo zrób na konsoli i porownaj czy daty się zgadzają. Jemu na konsoli pokazywało 15 grudnia, a na www 13 grudnia i mimo, że Game Pass mu się skończył to nie mógł nowego z kodu aktywować
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Apode: Jak napisze do Microsoft to coś poradzà?

@Hur4ggan: rada taka, że jeśli masz jakieś rozbieżności w datach subskrybcji to może jeszcse musisz poczekać na wygaśnie . Ogólnie ciężko stwierdzić co to może być, sam szukałem rozwiązania i nie znalazłem nic konkretnego.
A masz podpiętą płatność pod konto? Karta albo Paypal.
Prędzej do sprzedawcy pisz, Microsoft raczej nie pomoze, najwyżej odpisze żebyś się kontaktował z resellerem
  • Odpowiedz