Aktywne Wpisy
mickpl +703
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Ksiega_dusz +378
#famemma #nitro #gownowpis
@Milioner_z_Choroszczy: zero reklam, zero współprac i 3 auta w leasingu xd
Komentarz usunięty przez autora
@Milioner_z_Choroszczy: Skad wiesz ze w 2h? Siedziales tam od początku do końca?
@krystian-stepaniak może do biedronki nie ale za pół roku rok dopiero odczuje wszystko, jak zacznie brakować hajsu na leasingi, i duże wydatki. On przywykł do drogiego stylu życia u p-------------a kasy więc myślę że za dużo nie ma
@Milioner_z_Choroszczy: ciekawi mnie ile twoim zdaniem on ma pieniędzy xD
Z czego trzeba odjac marze Kick'a, podatek, koszty tranzakcji... Na koniec to moze bedzie mial 200 zeta z tych 358...
A liczby te beda spadaly z dnia na dzien. Zwlaszcza jesli chodzi o jego sklep. Brak zasiegów = brak kasy z 77 = dokladanie do interesu = bycie
Zaraz będziesz miał duże wzrosty oglądalności bo już sporo steamerów ucieka z twitcha, także niestety ból d--y o zarobki nitra będzie trwał i trwał :)