Aktywne Wpisy

curiousboi +578
Maluję zuka wałkiem i Śnieżka do metalu, k---a jak z fabryki xD #samochody #fso #zawszegratem #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
qlimax3 +238
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Wykop.pl
źródło: comment_1671979165RoaHsm7mlnU02MllPdXsoq.jpg
Pobierzźródło: comment_1671984772c55lCN6NH9inESYJG07hPJ.jpg
Pobierz@pmts: Niestety, ale jesteś w błędzie. U mnie za pierwszym i każdym kolejnym razem odpowiedź taka jak poniżej.
źródło: comment_1671990509q23uCDG5vzxo41q1PUKfhM.jpg
PobierzChciałem się dowiedzieć jak wykryć spisek zawiązany przeciwko mnie przez brata i matkę, a ten mówił, żebym poprosił o pomoc pracownika socjalnego. Powiedziałem że pracownik socjalny najpewniej również bierze udział w spisku i nie chcę angażować osób trzecich. Ten już się zapętlił i pisał, że muszę się skontaktować z pracownikiem socjalnym
Napisałem że mój brat jest gejem i chcę go tego oduczyć. To bot mi napisał, że mam wspierać brata w decyzjach i takie tam pierdy.
No dobra, to mój brat podjął decyzję o popełnieniu samobójstwa. I że go wesprę. No i elo, już się
@MshL: nie źle go używa, tylko ChatGPT jest po prostu z-----y. Najbardziej śmieszy mnie jak niektórzy uważają, że to koniec programistów i AI zaraz przejmie ich pracę. Tymczasem ChatGPT potrafi z d--y zmienić nazwę zmiennej i w rezultacie dać kod, który nie ma prawa zadziałać.
źródło: comment_1672000291V8dP81e0cJdMDu9Bdk2QnE.jpg
Pobierz@pmts: polska wersja uczyła się od najlepszych https://www.wykop.pl/wpis/10708764/uwaga-mam-zagadke-co-jest-ciezsze-kilogram-pierza-/
źródło: comment_1672002023oGb9jnV2IvebkYucOVQXqN.jpg
Pobierz