Wpis z mikrobloga

@Malachitowa_Laka_Morza: Jak zwykle jakiś boomer pier&80li od rzeczy. Co to znaczy się hantjąć przed trzydziestka? wziąc laskę co więcej knag obrobiła jak gwiazdy z brazzers.com? Szkoda, że stare pokolenie nie chce widzieć, że laski mają przebieg większy niż gorliwe pracownice czerwonych latarni w Holandii.

Dwa, że nie mając żony i dzieci facet jeśli nie ma przegrywu w głowie może w siebie inwestować Moi znajomi normicy tyją, łysieją od rodzin, kredytów,
  • Odpowiedz
@Malachitowa_Laka_Morza widać autor posta, zapewne doświadczony życiowo lvl +30, który postanowił za młodu spełnić fikcyjny obowiązek spłodzenia potomka, zapuszczenia wąsa i comiesięcznego odcinania kuponów u tego złodzieja ( ͡º ͜ʖ͡º). A teraz stara się przekazać, swoją wizję życia jako jedyna słuszną, bo jakieś usprawiedliwienie trzeba znaleźć
  • Odpowiedz
@Malachitowa_Laka_Morza: Jeśli coś nie wynika ze mnie to tego nie robię i polecam Wam też.

Mam mieć dzieci których nie chcę, żonę której nie kocham i kredyt na który mnie nie stać tylko po to, żeby zadowolić ludzi dookoła? Podziękuję
  • Odpowiedz