Wpis z mikrobloga

@FilipFleming: nie zrobisz nic, oprócz zdrowej diety, idealnego snu, braku stresu, treningu siłowego. I nie wybijesz go nigdy poza naturalny max. Dwa, jeśli nie masz objawów niskiego testosteronu to tak czy siak nie zobaczysz żadnej różnicy. Pewnie samopoczucie będzie lepsze, libido itd. Ale powiązanie tego z wyższym poziomem testosteronu(o ile będzie wyższy) jest błędne, bo będzie to wynikało z poprawy swojego stylu życia.

Jedyne co tak naprawdę podnosi testosteron to
  • Odpowiedz
@Springfield: jakby można było zwiększać testosteron w jakkolwiek znacący sposób ziołami, to nikt by nie stosował dopingu.

I nikt nikomu nie poleca testosteronu, po prostu tłumaczymy, że ta książka to na 99% scam i naciąganie.

Przeciętna osoba która ma niski testosteron to powinna po pierwsze zacząć prowadzić zdrowy tryb życia( o ile tego nie robi) a po drugie wybrać się do lekarza. A nie jakieś ziółka ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@Duzy_Dziki_Zwierz: jakby można wyleczyć przeziębienie czosnkiem i sokiem z cebuli to nikt by nie brał gripexów. Co to jest za argument? w testach klinicznych ashwagandy grupa kontrolna podnosiła 20kg więcej, więc czym to tłumaczysz jak nie zmianami hormonów i nie "znaczącą" poprawą? widze masz jakieś negatywne usposobienie do suplementacji i ziół
  • Odpowiedz
@Duzy_Dziki_Zwierz: po pierwsze ładnie ustawiłeś się nagle z pozycji ziołowego eksperta bo bierzesz aż 30 kapsułek, po drugie jak spojrzysz wyżej to pisałem że "można zwiększać testosteron ziołami ale nie jest to jakoś super efektywne" więc nie wiem czemu zacząłeś z tym dyskutować skoro post wyżej sam napisałeś że JEDNAK ZWIĘKSZAJĄ TESTOSTERON.

"nie ma żadnych badań które na 100% potwierdzały wzrost u młodych zdrowych mężczyzn"

While in 57 young males, with
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@matteo_moravietzky: to nie tyle że to kosmetyczne wartości tylko środki dopingowe mają kosmiczne wartości i stąd ten kontrast. Weź też pod uwagę że taka ashwaganda zwiększy Ci naturalne wytwarzanie testosteronu a kuracja testosteronem z buteleczki zastępuje twój naturalny czyli paradoksalnie obniży produkcję testosteronu i będziesz na starość flakiem z impotencją
  • Odpowiedz
@FilipFleming: Nie no jak twoja wiedza na temat siłowni jest większa niż kogoś z 2 miesięcznym stażem to nie warto. Porady stalowego z filmików to są na poziomie: "aby spalać tłuszcz musisz być w deficycie kalorycznym". Jego porady to są pomocne co najwyżej dla ludzi, którzy dopiero zaczynają coś machać
Jestem na 100% przekonany, że tam będą takie oczywistości jak "wysypiaj się", albo "ćwicz siłowo" xdDDDDDDD
  • Odpowiedz
@bartt345: ale to naprawdę dobre rady jeśli ktoś nie chce sięgać po saa. Nic innego tu nie pomoże, a nawet jeśli pomoże to nie na tyle żeby odczuć jakąkolwiek różnicę.
@Springfield: nikt nikomu nie każe brać saa. Po prostu książka w stylu hakowanie poziomu testosteronu to scam. I tyle. I nie jestem ekspertem od ziół. Biorę to, co uważam że ma szansę wpłynąć na moim organizm tak jak
  • Odpowiedz
@Duzy_Dziki_Zwierz: No tak, ale to rady dla całkowitych początkujących, nie mówię, że te rady są złe, albo, że książka to scam, Bo wydaje mi się, że pewnie jest poprawna merytorycznie. Ale raczej nikt kto się troszkę bardziej interesuje nie znajdzie w niej nic odkrywczego, natomiast ktoś kto dopiero zaczyna, może sobie poukłada parę rzeczy
  • Odpowiedz