Wpis z mikrobloga

@OdmieniecGerwant: genearlnie masz rację.
Jak odfiltrowałem niechciane tagi to okazało się że głównie polityka, trochę giełdy i trochę miałkich rzeczy pozostało.
Dlatego migruję się powoli na inne ciekawsze platformy.
Nawet humorobrazkowy to jakieś popłuczyny z Painta.
  • Odpowiedz
@OdmieniecGerwant: ja mam nieco inną perspektywe. Na wypok zaglądam pewnie już z 12 lat temu. Wtedy było albo tak samo (jak chodzi o moderacje czy mechanikę) albo gorzej (jeśli chodzi o użytkowników).
Było tu straszne kucowisko a dominującą narracją było "tylko w korwinie prawda, tylko korwin nas wyzwoli" a piwniczność userów tryskała z każdego tagu. Pamiętam też 2015 rok i nadprodukcje młodych-gniewnych którzy mówili że Anżej to będzie wyborny prezydent. To
  • Odpowiedz
@OdmieniecGerwant: z-----o się. Nocna obecnie to praktycznie stypa, a były przecież czasy gdy wszyscy wszystkich znali i pisało się różne głupoty do rana. Dzienna to głównie bajty i wpisy jak z jakiegoś soku z buraka - jak zobaczyłem memy z Orlenem z ostatniego znaleziska to się załamałem bo to wyglądało jakby się za to wzięli ludzie 40+

Ja p------e

Cóż, wszyscy w końcu odejdziemy albo pousuwamy konta i pewnie nikt
  • Odpowiedz
@zyjacy_w_ciekawych_czasach ja jeszcze mam nadzieję, ale pewnie też jestem bliżej niż dalej, żeby usunąć

@thorgoth nie uważam, że wcześniej było idealnie, się tak źle, jak jest teraz, to moim zdaniem nie było, przynajmniej za mojej kadencji. Nie zgodzę się co to przedostatniego akapitu. Ludzi wkurza to co się ogólnie dzieje. Gdyby tak nie było, to nie byłoby takiego oburzenia. Co do ostatniego się zgodzę

@powaznyczlowiek nigdy nie byłem zapalonym
  • Odpowiedz
  • 3
@OdmieniecGerwant podczas pandemii nie było żadnej walki, tylko zalew obrzydliwymi szurskimi treśćmi, gdzie dosłownie 90 procent to były bzdury tworzone przez ruskich/chińskich/psychoprawackich trolli, do tego to trwa do dzisiaj.
  • Odpowiedz
@OdmieniecGerwant: ja już tutaj prawie nie zaglądam. Czasami z sentymentu. Napisałeś:

I jak ktoś mi napiszę, że jak Ci się nie podoba to usuń konto (albo wracaj na studia #pdk), to mu odpiszę, że dlaczego mam ułatwiać pracę tym, którzy robią wszystkie wyżej opisane rzeczy.

A ja uważam, że właśnie powinieneś usunąć konto. I wszyscy niezadowoleni powinni to zrobić. Takie twory zasilanie są uwagą. Jeśli ją wycofasz
  • Odpowiedz