Aktywne Wpisy
Od dwóch miesięcy rozmowy na Mikro toczą się wokół cen mieszkań i kredytów
A podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata i brak zdolnosci kredytowej nawet na samochód za 20 000zł a co dopiero mieszkanie.
A pewnie i są tacy co nawet na TV 55cali nie dostało by kredytu
Nie mówię, ze wszyscy, bo pewnie i są tacy co mają kasę na mieszkanie lub możliwość wzięcia mieszkania za pomocą pozyczki bankowej
Ale ilu takich jest na tym portalu 10-15% reszta to dzieciarnia co udaje, że problem ich dotyczy i są w rozterce spowodowanej tą bańką cenową
Skoki narciarskie na fali i grono ekspertów, igrzyska olimpijskie i grono ekspertów, starcia partii politycznych i grono ekspertów.
A podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata i brak zdolnosci kredytowej nawet na samochód za 20 000zł a co dopiero mieszkanie.
A pewnie i są tacy co nawet na TV 55cali nie dostało by kredytu
Nie mówię, ze wszyscy, bo pewnie i są tacy co mają kasę na mieszkanie lub możliwość wzięcia mieszkania za pomocą pozyczki bankowej
Ale ilu takich jest na tym portalu 10-15% reszta to dzieciarnia co udaje, że problem ich dotyczy i są w rozterce spowodowanej tą bańką cenową
Skoki narciarskie na fali i grono ekspertów, igrzyska olimpijskie i grono ekspertów, starcia partii politycznych i grono ekspertów.
czechu_slowacja +114
520 089 + 202 = 520 291
No dzień dobry, dobry wieczór. Wziąłem i objechałem Tatry. Pozdrawiam.
#rowerowyrownik #wieprzbiega #rower #tatry
Skrypt | Statystyki
No dzień dobry, dobry wieczór. Wziąłem i objechałem Tatry. Pozdrawiam.
#rowerowyrownik #wieprzbiega #rower #tatry
Skrypt | Statystyki
#bekazprawakow #prawo #wojna #ukraina #neuropa #polityka
też nie wiem po co, każdy człowiek powinien mieć możliwość decydowac co robi że swoim życiem, gdzie je ryzykuje, za co/kogo chce je oddać. Ale widać dla "wolnosciowcow" z konfy takie podejście to jakiś abstrakt ¯_(ツ)_/¯
Ja wiem, Jego Ekscelencji będzie smutno :(((((
@Fidel1 a znasz jakieś inne partie w Sejmie poza wymienionymi i konfą?
Stąd, że każda inna partia była za
Skąd wiesz że konfederacja jest przeciwko?
@Fidel1 ponieważ jako jedyni nie wyrazili wsparcia projektu poprzez złożenie swoich podpisów
Ale jak będzie głosowanie to wszyscy "wolnościowcy" będą "za", c'nie?
Zresztą wiadomo, nie dopuścili polityków konfy, obstawili projekt kordonem policji, Bosak próbował prześlizgnąć się w drag ale w ostatniej chwili wyrwali mu długopis podczas gdy Braun krzyczał "slava Ukraini!!!!" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kolejne debilizmy.
Jakoś tak samo to podejście nie pasuje do lewicy, po, PiS, ko i PSL, jakoś dziwnym trafem im wszystkim pasuje zmuszanie do "obrony ojczyzny".