Aktywne Wpisy

Szyszkalogin +16
#przegryw piza doktora edkera z pieczarkami
pokyw12 +39
#famemma #danielmagical to jest właśnie największą porażka polskiego internetu. Wystarczy być durniem z IQ na poziomie małpy i wygląd przydrożnego szona który ci #!$%@? Kolbe za 50zl przy drodze i jesteś gwiazda. Wystarczy nie mieć wstydu. Obrzydlistwo. Ferrari jeszcze razem z rodzicami sponsoruje tą idiotke. To już wolę te dwie więzienne małpy z zasadami dla przygłupów bo przynajmniej jakieś zasady maja. Niby wszystko spoko bo freak fighty i mam liberalne podejście do

Mireczki pytanko mam, od razu na wstępie mówię, że to jest zadanie na poziomie technikum, bo mamy zrobić zadanko i nie wiem za cholerę jak dalej je robić. Polecenie brzmi tak :
"W pliku tekstowym "anagram.txt" znajduje sie 200 wierszy zawierajacych po 5 slow w kazdym wierszu. Slowa są oddzielone znakiem odstepu. Dlugosc slow wynosi od 1 do 20 znakow. Napisz program, ktory wyszukuje w pliku "anagram.txt " te wiersze, w ktorych wszystkie slowa znajdujace sie w danym wierszu maja taka sama liczbe znakow i zapisuje te w wiersze w pliku zad2.txt"
Tyle mam - Kod : http://pastebin.com/8UVfVn0L
@echelon_: To chyba pytanie do @jaskowice1 xD