Aktywne Wpisy

jmuhha +25
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +134
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

Zmiana narracji!!!
Teraz wysyłanie wojskowych samolotów po celebrytów jest bohaterskie i wspaniałe!
Kto pyta o koszt ten ruska onuca!!!
#tusk #iran #pilne #celebryci #zmiananarracji
źródło: image
PobierzTusk wysylamy - super decyzja
Pisiory boli was ze tusk jakiej dec nie podejmie to tw decyzja jest jedyna i sluszna
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzA jednak próbować warto xD ma jeszcze dwa lata, da radę xD
@stefan-buczalski23:
Komentarz usunięty przez moderatora
Jełopy pojechały, sami nie mogą wrócić, dosłownie jak janusze marznący na orlej perci, bo kurtki nie wzieli czy laski w adidasach/szpilkach na morskim oku po zmroku i trzeba wysyłać
Jak ten as co bronił jedzenia psów bo któryś as z konfederacji to chwalił xD