Wpis z mikrobloga

@evo1nn: Również uważam, że ten patrol policji ma coś wspólnego z tą sprawą. Najgorsze jest to, że zostali przesłuchani po kilku latach (bodajże po 4ech). Policja w tamtych czasach z 3city, miała bardzo duże powiązania z światkiem przestępczym i z tym co się wyprawiało z małoletnimi, i nie tylko.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Karlayn3 poczytaj sobie o krystku, mogła mieć trochę informacji żeby się wygadać, podobno była dziewczyna która miała charakter co chciała powiedzieć to mówiła i wkurzała ją krzywda inny ludzi
  • Odpowiedz
@evo1nn: no tak, czytałam o nim, tylko musiałaby mieć naprawdę coś grubego, bo równie dobrze każda inna dziewczyna (a było ich trochę) mogłaby się wygadać a jakoś nie zabijali ich. Z drugiej strony jeszcze ta sprawa księdza też dziwna
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Karlayn3 mógłby to być też wypadek, mieli tylko ja przestraszyć a wyszło inaczej. Ciakowstka: Gdy Iwona zaginęła została wyznaczona nagroda od miasta i co ciekawe chyba 10k od tzw biznesmenów
  • Odpowiedz
@evo1nn: co do Pawła to zastanowiło mnie to co powiedział wtedy gdy był u niego Jackowski z Rutkowskim: "Zmarnowany czas jak szukacie koło mnie, mówię Wam". Dla mnie brzmi to jak "wiem, ale nie powiem". Ale może już nadinterpretuję :D

a co do nagrody, czego miałoby to dowodzić jeśli sponsorują to owi byznesmeni?
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@Karlayn3 No ze zabójcy mogli wpłacić to kwotę jako przykrywka no ale to moja opinia mogę się mylić Mnie ciekawi jedna wypowiedź Rutkowskiego kiedy z nim pomagał szukac Iwony, stwierdził że ten Paweł kontaktuję się z Policja tak jak by to byli jego znajomi jak by się znali kupę lat
  • Odpowiedz
@evo1nn: @Karlayn3: ci anonimowi biznesmeni oferowali niby milion za informacje co się stało z Iwoną. Oczywiście to była zarzutka Rutkowskiego tak samo jak rzekomy świadek ze Szwecji.
  • Odpowiedz