Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1596
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

adisoniusz +331
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

źródło: comment_1671260772HPfNEnoQftRGrhqzpckWY7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1671269645cOC8hcCC4BucyvTzQFNcIl.jpg
Pobierzźródło: comment_1671273554h9yroF2CFNrzB99xiFIdKE.jpg
Pobierz@Patol0g: wygląda jak kilka kilogramów rasowego dobra made in USA oblanego grubą warstwą plastiku.
I to jest naprawdę oczywista interpretacja
https://www.verbumdei.com.pl/2013/07/nie-przyszedem-przyniesc-pokoju-ale.html?m=1
@Sandrinia: jestem antykatolem ale to akurat nie prawda. To ze sobie ktoś połączył w jedną książkę stare zapiski, bajki ludowe i ewangelie to nie znaczy ze to jeden ciąg przyczynowo skutkowy.
Jezus to był niezły manipulant.
@Sandrinia: nie bardzo rozumiem czemu miecz nie może działać w służbie dobra.
@bartousz: Podstawowego karabinu WP nie poznać wyższy lvl ignorancji.
„Gdyby kleszka nie skakała
To by dzieci nie ruchała”
@Patol0g: no właśnie napisałem "wygląda jak kilka kilogramów rasowego dobra made in USA oblanego grubą warstwą plastiku", chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
https://www.verbumdei.com.pl/2013/07/nie-przyszedem-przyniesc-pokoju-ale.html?m=1
I dokładnie tak samo rozumiem jak jest w tym tekście (swoją drogą autor przegina z powtarzaniem trzykropek), czy zatem słowa Jezusa nadal nie są kontrowersyjne? Jak dla mnie są, nie zgadzam się aby typ który nie żyje od 2000 lat wprowadzał podziały między mną a moją rodziną i nie mam do niego za grosz szacunku, jak i do każdej instytucji religijnej. Dlaczego