Aktywne Wpisy

Wrrronika +46
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +86
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Na darmowym można wymienić równowartość 5000 zł? A co jak trzeba więcej?
Pytanka:
1. jeśli wymieniłem 5000 zł na euro i mam jeszcze złotówki na revolucie to jak wydam już równowartość euro tych 5000 zł
to on dalej będzie wymieniał złotówki na euro przy płaceniu czy się zatnie?
2. może wymienić więcej euro na #aliorkantor i przelać euro na revoluta? choć na revolucie lepszy kurs
A może jakoś inaczej podejść do sprawy?
Polecicie jakieś myki?
#revolut #banki #kantor #bankowosc #finanse
#podroze #podrozujzwykopem #turystyka
w ciagu miesiaca mozsz wymienic za darmo 5k zl i nie wazne czy wejdziesz w aplikacje czy wymieni ci samo przy placeniu. powyzej masz prowizje
@wykops2: bedzie wymienial
Przelej hajs na Aliora i płać ich kartą. ¯\_(ツ)_/¯
Zawsze możesz też założyć Curve i podpiąć dowolną kartę, też będziesz miał korzystne kursy plus wypłaty z bankomatów.
A jak masz konto w Pekao to w ogóle nic nowego nie musisz zakładać bo ich karta ma kursy MC i darmowe wypłaty na całym świecie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)