Aktywne Wpisy
rales +238
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
jankowski90 +124
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
I gówno mnie obchodzi że;
- Nie ma ramp
- Nie macie wysokościowego
- Musicie wejść a nie ma jak, boicie się xD
- czy co tam wam się ubzdura
mam nadzieję że zwiększą za to kary i jego nieuchronność
NIE POZDRAWIAM
#bekaztransa #bekazpodludzi #zycietruckera
@wwkbt: to nie jedziesz i może ktoś dzięki temu będzie żył.
@Jank3s: W 2023 roku minimalne wynagrodzenie wzrośnie dwukrotnie. Do kwoty 3.490 zł (około 2.700 zł netto) od 1 stycznia 2023
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@JudzinStouner: Wedle mnie to mogą ich nawet w kieszeni wozić ¯\_(ツ)_/¯
A jak się nie da to weź kogoś do pomocy i ściągaj tą plandekę, a nie wyjeżdżaj z tym śniegiem i lodem żeby komuś na łeb spadł.
@wwkbt: dlatego warto wysyłać filmiki z takimi debilami.
https://streamable.com/klj242
Wasi szefowie to już beka do potęgi, ich myślenie to auta i zlecenia na resztę wyjebka, zapomnieli.
Pewnego dnia mleko się rozleje i będzie cała branża obsrana.
A na razie nikt was z kierowców nie szanuje.
Z czym?
Mam nadzieję, że w końcu ktoś pójdzie po rozum do głowy i wymusi na nich te zmiany. Byle by to się stało przed jakąś tragedią.