Aktywne Wpisy
radziuxd +2
Teoretycznie każdy bąbel dyskwalifikuje oponę, ale nie mogę nie zapytać wykopowych ekspertów. Opony nie mają nawet miesiąca, ale #!$%@?łem się w dziurę tydzień temu. (╥﹏╥)
Jeździć obserwować czy na śmietnik?
#opony #pytanie #motoryzacja
Jeździć obserwować czy na śmietnik?
#opony #pytanie #motoryzacja
Patanou +3
czy taki komputer wystarczy na początek kupowany głównie w celu korzystania z różynch narzędzi AI, bardziej podstawowch?
Procesor: Intel® Core™ i7 3770 3.4 GHz ( 3,9 GHz Turbo Boost )
Pamięć RAM: 16 GB DDR3
Dysk: 1000 GB SSD
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti
Zasilacz: Silent 500W ATX
czy 1800zł to dobra cena za nowy?
budżet max 1800zł
#komputery #pytanie #informatyka #programista15k
Procesor: Intel® Core™ i7 3770 3.4 GHz ( 3,9 GHz Turbo Boost )
Pamięć RAM: 16 GB DDR3
Dysk: 1000 GB SSD
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti
Zasilacz: Silent 500W ATX
czy 1800zł to dobra cena za nowy?
budżet max 1800zł
#komputery #pytanie #informatyka #programista15k
#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #redpill #takaprawda #przegryw
@Ksut_Melodi: ogólnie mam podobne poglądy. Z tymi papierkami to niekoniecznie. Skoro są takie systemy jak obywatel.gov, mamy bankowość elektroniczną, elektroniczne podpisy itd. to nic nie stoi na przeszkodzie żeby stworzyć system do głosowania. Rozwiązałoby to też problem frekwencji. Jednak przy obecnej władzy i podejrzewam, że jeszcze długo przy takiej jaką wybierają polscy wyborcy (xD) - nie doczekamy się takiego systemu przez następne 100
@stale_prawo: Przecież nikt cie nie zmusza do aborcji. To jest jak najbardziej w moim interesie żeby moja żona nie była zmuszana do ryzykowania życia by na siłę urodzić istotę która umrze w cierpieniu chwilę po porodzie, albo żebym musiał całe swoje życie poświęcać na utrzymywanie przy życiu cierpiącej istoty, której nic nie jest w stanie pomóc. PRzestań #!$%@?ć
@stale_prawo: wybierz jedno
@stale_prawo: XDDDDDDDD
@stale_prawo: dziecko jest od narodzin, wcześniej jest płód i zarodek
@stale_prawo: Serio nie wiesz o co chodziło w tym proteście czy jednak jesteś z pisu lub kleru?
Jakich dzieci nienarodzonych wykopku? Czy ty jesteś tym słynnym katozamordystą?
Większość przeciwników nowego prawa nie jest przeciwna przez ograniczanie wolności a przez to, że chcą aby inni mieli gorzej. Jeszcze jakby był zapis że kobiety mają szkolenie o 10 dni dłuższe, to by pisowców po butach lizali.
@stale_prawo: #!$%@? średniowiecze, z kim ja tu siedzę xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD