Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +440

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

#obowiazkowecwiczeniawojskowe #heheszki #wolski #wolskiowojnie
źródło: comment_1670924579980CigjhYQyql3yWy8cxf7.jpg
Pobierzźródło: comment_1670931033LNpUpU5hYu6IUwRW6IV2cY.jpg
Pobierzźródło: comment_1670931712lk8qPMC1XvBPkutMMX4WOE.jpg
Pobierz- "dureń, brak podpisu, "posłać do desantu" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Co zresztą mnie ciekawi bo sam mam astygmatyzm ale mniejszy i zastanawia mnie jak się działa na froncie z wadą wzroku. Bez okularów to nawet w czołg nie trafię a okulary na froncie rozjebią się po chwili. Przy soczewkach za to pewnie od razu zakażenie oka dostanę w tym całym pyle i błocie
@VoxoV: To wielki autograf, wyraz szacunku Jarosława Wolskiego do swoich fanów
źródło: comment_1670943752qdv7QqffWbreifynIaKmoe.jpg
PobierzStrzał w dziesiątkę dla wojska i niego.
@wolskiowojnie
Pogadaj z jakimś politykiem możesz zarobić i uciszyć krytykę.