Aktywne Wpisy

niewidka +95
źródło: temp_file4486640425483709336
Pobierz
Gmeras +240
Witajcie obserwujące Mirki, aktualizując wątek jak już większość wie z różowa jest bardzo źle, nie ma z nią żadnego kontaktu ani nie wykonuje żadnych ruchów ciałem tak zwany stan wegetatywny, nadal jest wentylowana mechanicznie przez respirator, stan leczenia na Intensywnej Terapii dobiega końca, wspólnie że szpitalem organizujemy jej Zakład Opieki Leczniczej tu duże podziękowania dla SCCS w Zabrzu za duża chęć pomocy. Różowa prawdopodobnie pojedzie do Krakowa który jest chętny ja przyjąć

Kobieca piłka nożna w USA otrzymała 24 miliony z tytułu wyrównania nierówności płacowych bo nikt tej farsy nie chce oglądać.
A teraz Piłka kobieca otrzyma 6,5 miliona bo....... Bo k---a męska drużyna zakwalifikowała się do półfinału XDXD
męska powinna otrzymac 13 milionów ale podzielili to na pół w imię równości
To jest równość według kobiet i cuckoldów, stołki prezesów, dodatkowe punkty przy rekrutacji, stołki w polityce i wyrównywanie płac
ale
Do woja to mają iść tylko faceci razem bawimy się w politykę ale tylko facet ma odpowiadać i byc odpowiedzialny bo to ich męski obowiązek a kobiety wypad do Alejandro na zachód XD
Facetów traktuje się gorzej niż psy
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #redpill #pieklokobiet #pieklomezczyzn
źródło: comment_1670920749gUtWgA27YNIXL8VF1EoK5w.jpg
Pobierz@rychu-petru: czemu dziwne? W USA soccer to babski sport, męski jest football amerykański i hokej
- jaki półfinał? ledwo z grupy wyszli
- faceci też dostaną połowę za mundial babek - ostatnio babki wygrały 30mln, teraz jezeli wygrają będzie tego więcej.
- "męska powinna otrzymac 13 milionów" - nie, nie powinna. Federacja dostanie 10% z tych 13mln, wg mnie powinna dużo więcej z celowym przeznaczeniem czy na szkolenie młodzieży czy ośrodki sportu.
Jak już próbujesz rozpętać
Komentarz usunięty przez autora
Równouprawnienie do bycia wyruchanym przez USSF ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vytah: Pytanie ile one dostaną za 1 miejsce bo raczej wątpię by dostały więcej nawet za wygraną patrząc jak nikt tego nie ogląda.
https://www.cnbc.com/2019/07/04/womens-world-cup-final-how-much-money-is-on-the-line.html
W USA więcej osób oglądało finał damski w 2019 niż męski w 2018: https://www.cnbc.com/2019/07/10/us-viewership-of-the-womens-world-cup-final-was-higher-than-the-mens.html