Wpis z mikrobloga

@lycaon_pictus: ło Panie, aż się łezka w oku kręci. I jeszcze te tekstury w------e żeby widoczność poprawić. Chyba całe społeczność CPMA (pewnie jakieś 20 osób xD) grała w ten sposób. To były czasy.
  • Odpowiedz
@Hmrogrz:

ło Panie, aż się łezka w oku kręci. I jeszcze te tekstury w------e żeby widoczność poprawić. Chyba całe społeczność CPMA (pewnie jakieś 20 osób xD) grała w ten sposób. To były czasy.

Ja zaczynałem od Quake Live, to prawie wszyscy tak grali. Potem grałem Open Arena, to to samo, jak zawitałem do cpma to z tego co pytałem na quakenecie i freenode to wszyscy tak grali, a nie całe
  • Odpowiedz
@lycaon_pictus: @Hmrogrz: na ostatnio organizowanych przeze mnie turniejach bywało różnie, nawet wśród prosów. Jedni woleli brak tekstur, inni woleli żeby gra ładnie wyglądała. Z tego co zauważyłem, takie tekstury btły używane przede wszystkim ze względu na więcej klatek, niż ze względu na widoczność, choć ona też była ważna, dlatego wielu ludzi zmieniało modele i kolory przeciwników na jak najbardziej oczojebme. Szczególnie komputer na którym mieliśmy odpalanego spectatora musiał
  • Odpowiedz